4 af de stærkeste bilforhandlere i Midtjylland

SPONSORERET

Vil du gerne have en ny bil?

Bor du i Midtjylland?

Måske du bare er en feinschmecker, som gerne kører langt for den perfekte bil.

Så er du landet det rette sted!

Vi har samlet 5 af de bedste bilforhandlere i Midtjylland, hvor du med ro i sindet kan sikre dig en god
handel. Læs videre og vurdér selv.

Via Biler Aarhus V

 

 

Beliggende på Vintervej 11 i det vestlige Aarhus, finder du Via Biler, hvor du med garanti kan slå en god handel af. Hvis du ikke lige bor tæt på, har de også butikker i resten af landet. Bl.a. Silkeborg, Skanderborg, Valby, Amager osv.
Via Biler er et familieforetagende, der i 1980 startede som Værksted i Viby J. I dag er det en koncern bestående af 11 bilhuse fordelt primært i Aarhus og København samt Silkeborg og Skanderborg.
Ved Via Biler er kunderne tilfredse, hvilket kan ses på deres Google anmeldelser. Her scorer de hele 4,1 ud af 5 mulige stjerner. For eksempel skriver en kunde:

Super service og flinke mennesker, som altid hos Ford” (Via Biler er autoriseret Ford forhandler), hvorefter han har givet dem 5 stjerner.

Hos Via Biler i Aarhus V kan du, udover at købe din næste bil, også få bilen ordnet på deres værksted, der består af specialuddannede mekanikere og pladesmede. På alle deres værksteder er de autoriserede inden for følgende bilmærker: Toyota, Ford, Renault, Dacia, Volvo, Suzuki, Mazda og Lexus. Så hvis du værdsætter god kundeservice og højt fagligt niveau, skulle du svinge forbi Via Biler i Aarhus V.

 

Motor-depotet Viby J

 

 

 

 

 

 

På Hasselager Allé 1, Viby J finder du Motor-depotet og her går du ikke galt i byen, hvis du skal have en ny bil eller ordnet den nuværende. Kunder af Motor-depotet har tildelt dem 4,3 af 5 mulige stjerner, hvor en kunde bl.a. siger det følgende:

Poul V. fra Moter-Depotet hjalp mig med at finde koden til radioen i min farmors gamle Suzuki. INGEN andre jeg har spurgt havde styr på systemet, men det havde Poul, som lynhurtigt kunne slå det op i hans system! Det var simpelthen SUPER hurtig service.

Den mand fortjener en medalje. Den radio har givet mig hovedbrud gennem en længere periode.

Mine varmeste anbefalinger går derfor til Motor-Depotet.”

Hos Motor-depotet er man autoriseret forhandler af og værksted til Opel, Suzuki og Mitsubishi, men deres autoværksted servicerer alle bilmærker, så tøv ikke med at køre forbi dem, hvis din bil driller.
Motor-depotet blev stiftet af Kresten Amstrup Christensen i 1946 som motorcykelforhandler i Aarhus midtby, hvorefter de senere har skiftet fokus til biler og flyttede ud af midtbyen. I dag er det Peter Amstrup, der er direktør, så virksomheden har altid været i familiens hænder. Det at det er en familievirksomhed, gør også, at kunderne har været loyale igennem 10-20-30 år. Fordi man har opbygget et personligt forhold til kunderne, yder man også den ekstra service for alle de kunder, der skulle komme forbi. Hos Motor-depotet bliver der taget tid til dig uanset dine behov.

 

Skoda Højbjerg

 

 

 

 

 

I Højbjerg syd for Aarhus, finder du Skoda på Øster Parkvej 12 og her finder du en bred vifte af biler til enhver smag og behov. Uanset din smag og hvor du befinder dig i dit liv, vil du højst sandsynligt finde din næste bil her. Skoda Højbjerg har både nye og brugte biler og servicen er også i top. Både deres Facebook og Google anmeldelser antyder, at kunderne er svært tilfredse. De ligger henholdsvis på 4,2 og 4,5 ud af 5 mulige stjerne, hvilket betyder at Skoda Højbjerg kan deres kram.
Hvis du ikke lige har behov for en ny bil, kan du også få din bil tilset på deres værksted og skadecenter, hvor deres kompetente medarbejdere sørger for at få din bil videre hurtigt og sikkert.
ŠKODA Aarhus er en del af Semler Retail, der består af 10 ŠKODA forretninger fordelt over hele landet. De hører til blandt de store ŠKODA-forhandlere i Danmark, og har til huse på Øster Parkvej 12 – 16 i Højbjerg – tæt på Chr. X Vej. Så det er nemt og bekvemt at finde vej til dem.
Har du brug for en kvalitetsbil eller bare at få set din nuværende efter i sømmene, så prøv at suse forbi Øster Parkvej 12 i Højbjerg.

 

Bilbutikken Randers

På Kristrupvej 168 i Randers finder du en autoriseret Toyota forhandler i verdensklasse, nemlig Bilbutikken. De har både varevogne og personbiler til ethvert behov. Derudover har de også andre bilmærker udover Toyota, så hvis du fx gerne vil have en Mercedes, kan du med fordel kigge forbi
Bilbutikken. Og hvis du ikke kender til dem og derfor er lidt usikker på om du vil handle der, kan du blot læse følgende anmeldelse:

”Superservice! Kompetent personale, det er en fornøjelse, hver gang!”. Dette er en af mange lignende anmeldelser af Bilbutikken, hvorfor de har fået 4,6 stjerner ud af 5 mulige.
Skulle du ikke have brug for en bil nu og her, kan Bilbutikken også hjælpe dig med serviceaftaler, solfilm, foliering m.m. Så der er alt muligt grund til at tjekke Bilbutikken ud og få en kompetent oplevelse.