Både minileasing og bilabonnementer vinder frem

SPONSORERET

Der findes mange løsninger på det danske marked, hvis du står over for at skulle anskaffe dig en ny bil. Før i tiden var der ikke andre løsninger end at købe den bil, du gerne ville have. For mange var det med til at begrænse de muligheder, de havde. I dag forholder det sig dog helt anderledes, da der findes mange flere muligheder for at finansiere en ny bil.

Det har i mange år været muligt at lease en ny bil til en mindre udbetaling end, hvad det er krævet, hvis du skulle købe den. Det har været populært over de seneste par år, men der er dog også andre koncepter, der for alvor er begyndt at få fat på det danske marked. Det er i høj grad noget, der gør sig gældende for både minileasing og bilabonnementer.

Hvorfor er denne type koncepter appellerende?

Der er flere årsager til, at denne type koncepter er begyndt at vinde frem på det danske marked. Det afhænger meget af, hvem du spørger. For nogle handler det om, at de kan få en helt ny bil uden at skulle betale en stor udbetaling, som det er aktuelt, hvis du enten vælger at købe eller lease en bil. Det er særligt noget, der appellerer til de helt unge billister.

Ikke nok med det, så er det også med til at sikre, at du kan køre i en helt ny bil i stedet for at kunne stille dig tilfreds med en gammel bil, der ikke er nær så sikker og ikke har nær så meget udstyr som en ny bil. Du kan finde et væld af forskellige typer bil, der udbydes i form af enten minileasing eller bilabonnementer – dog kun sidstnævnte er uden en udbetaling.

Hvis du godt kan lide at skifte bil ofte, så er minileasing og et bilabonnement også noget for dig. Du er typisk kun bundet i tre måneder, hvorefter du blot kan skifte til en ny bil. Hvis du f.eks. gerne vil køre i en lille bil om sommeren, hvor du egentlig foretrækker at cykle og en større og dyrere bil om vinteren, hvor det er koldt og det sner, så er dette fx muligt.

Det er nemt at skifte bilen ud

Du skal ikke være bange for, at det er svært at skifte din bil ud, hvis den enten er minileaset eller du har valgt at tegne et bilabonnement. Så længe den anden bil er i god stand, når den bliver afleveret, så er der ikke nogle problemer. Du skal blot aflevere din bil, vente på at den næste bliver gjort klar og herefter kan du køre afsted fra stedet i en helt ny bil.

I ventetiden kan du blot oprette dig hos et online kasino som Mr. Green med en Mr Green bonuskode, spille et par runder på nogle af spillemaskinerne og herefter er bilen klar. Det fortæller noget om, hvor både hurtigt og nemt, det er, hvis du vælger denne løsning – og det er selvfølgelig også derfor, der er flere og flere danskere, der vælger den.