Få fingrene i det bedste udstyr til firmabilen

SPONSORERET

Mange håndværkere kører dagligt rundt i deres firmabiler, som indeholder alle de nødvendige redskaber og værktøjerfor, at håndværkerne kan udføre deres arbejde bedst muligt. At have styr på alle sit nødvendige arbejdstilbehør til firmabilen er altafgørende for at skabe gode håndværksmæssige resultater og få en god arbejdsdag. 

Mange arbejdspladser har en aftale med nogle bestemte leverandører, der leverer værktøjer og redskaber direkte til medarbejderne, men dette er ikke nødvendigvis den bedste måde at gøre det på. For de produkter, man kan få ved disse gængse leverandører, er ikke nødvendigvis altid de bedste. Mange udenlandske produktvirksomheder gør ekstra meget for at få en fod indenfor på det danske marked, og derfor kan man her ofte finde varer til håndværksmæssigt brug af meget høj kvalitet til fordelagtige priser. Man kan altså få meget ud af at undersøge markedet for, hvad de forskellige workwear-butikker har at byde på, så man ikke blot stiller sig tilfreds med de traditionelle leverandører, som ens chef har udvalgt. 

Den tyske virksomhed engelbert strauss er en af de førende virksomheder på markedet inden for workwear, og de har et ønske om at ændre hele branchen. De har et bredt sortiment af arbejdstøj, tilbehør, sko og beskyttelsestøj. De har mange års erfaring inden for området, som de har brugt målrettet for at skabe deres egne kollektioner af gennemtænkte løsninger, og alt er designet efter kundernes behov. Hos engelbert strauss er kvaliteten i top, og på grund af tøjets tekniske finesser og sportslige karakter er produkterne meget populære både indenfor og udenfor arbejdspladserne.

Deres sikkerhedsudstyr er gennemtestet, og sikkerhedstøjet består af yderst robuste materialer, der er egnet til ekstreme arbejdsopgaver. Går det meste af din arbejdsdag med at svejse, skære eller slibe, erSkaerebukser de helt rigtige for dig. Det rigtige sikkerhedsudstyr er nemlig altafgørende for et sikkert fysisk arbejdsmiljø, fordi det kan forhindre en lang række arbejdsulykker, og du skal altid bære sikkerhedsgodkendt arbejdstøj. 

Men engelbert strauss har mere end blot kvalitetssikret arbejdstøj, de har nemlig også et hav af forskellige typer af værktøjer, som alle hører til i enhver håndværkers firmabil. Alverdens nøglesæt, rørtænger, høreværn og møtrikker er at finde på deres hjemmeside, og mangler du nye energisparepærer eller malerpensler, kan de også klare det. 

Når folk skal bruge en VVS’er, indhenter de tilbud fra flere VVS-installatører, og du skal på samme måde undersøge markedet for arbejdsudstyr og indhente forskellige tilbud på, hvem der kan levere de bedste produkter til de billigste priser. På den måde får du de bedste produkter med i din firmabil og dermed de bedste vilkår for en god arbejdsdag.  

Tag en god snak med din arbejdsgiver om, hvad du og dine kolleger har brug for af udstyr. Det er ikke sikkert, at jeres chef har det fulde indblik i, hvordan jeres dagligdag forløber, og hvilke værktøjer og redskaber der volder jer problemer. Det er ikke altid, at arbejdsgiveren på kontoret har styr på, hvad der sker ”på gulvet” blandt medarbejderne, så gør ham opmærksom på, hvad I behøver. Du kan bestille et gratis katalog fra engelbert strauss hjem, så du og din arbejdsgiver i fællesskab kan få et overblik over de mange forskellige mærker og kvaliteter til små priser, som workwear-virksomheden tilbyder. I kan også besøge deres hjemmeside, hvor alle de førsteklassesprodukter er præsenteret.