Gør både bilen og huset klar til foråret

SPONSORERET

Det ligner ikke, at foråret er over os. Et kig op mod himlen afslører en masse mørke skyer, der truer med regnvejr. Der er dog et lyspunkt i fremtiden. Eksperterne siger nemlig, at foråret nærmer sig, og derfor er det også nu, man skal klare rengøring og implementere nye ting i bilen og i boligen. Så skal man bare nyde vejret og de lyse stunder, når foråret og de varmere dage er over os. Bilen er måske beskidt efter det hårde vintervejr. Vintervejret har nok også sat sit præg på huset – både udvendigt og indvendigt. Det har sat sit præg indvendigt, fordi man har brugt mange timer inden for i huset, da vejret ikke har været til at være så meget udenfor. Det kan derfor være en god idé at gøre noget nyt ved både bilen og huset, når man er i gang. Giv bilen en ordentlig rengøring, så den bliver flot og ren. Når den er færdig, kan man gå videre til boligen. Her er der lidt hjælpe at hente, hvis man har brug for inspiration.

Find de rigtige reservedele til badeværelset

Det er vigtigt, at man husker at vedligeholde wc’et, ellers kan det godt gå hen og blive surt i længden. Hvis det er begyndt at drille, kan det være tid til at udskifte de gamle dele. Klik her og find de reservedele, der skal bruges til at gøre wc’et så godt som nyt. Her findes der alle mulige forskellige billige reservedele. Et fuldt ud funktionelt wc er super vigtigt, da det er noget, man ikke gider at bøvle med. Sørg derfor for, at det hele fungerer. Det bliver man glad for i længden. Hvis man samtidig vil have, at der skal ske noget nyt på badeværelset, kan man overveje at placere pyntegenstande derude. Selvom det er et badeværelse, kan det være rart at gøre det lidt hyggeligt og gøre det til et afslappende rum.

Giv boligen mere varme

Når det er varmt udenfor, kan man også tage varmen med ind i huset. Det kan man gøre ved at give væggene i huset en helt ny farve, der bringer varme og farver til hjemmet. Pastelfarver har været populære i flere år, og igen i år ser vi, at det er de varme pastelfarver, der finder vej til vores hjem. Og det giver også en hyggelig stemning og atmosfære i boligen. Det kan derfor være en god idé at pifte hjemmet lidt op ved at give væggene en god omgang maling.

Kom ned på jorden med tidens farver

Som modspil til disse varme farver kan man bringe møbler ind i hjemmet i farverne grå, brun og beige. Selvom møblerne er med til at bringe det lidt mere ned på jorden, komplimenterer de varme farver og de mere jordnære farver fint hinanden og skaber en elegant kontrast i hjemmet. Boligen bliver på den måde fuld af liv og farver, men også de mere afslappede og rolige nuancer. Møblerne i disse farver kan både være sofaen, spisebordet, stolene eller andre møbler.