Sådan kan du få tiden til at gå, når du venter på mekanikeren

SPONSORERET

Det er ikke altid spændende, at aflevere bilen hos en mekaniker. Der kan vente en stor regningen, når det givne værkstedsbesøg er overstået, men samtidig kan du risikere at skulle bruge flere timer i venteværelset. Hvis du ved, du ikke får stillet en lånebil til rådighed, så er det en god idé, at du finder en form for underholdning til den lange ventetid.

Der findes flere muligheder i denne sammenhæng. Det er selvfølgelig kun en fordel, for det betyder, at du også kan finde en løsning, der appellerer til dig. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst får ventetiden til at gå, når du sidder i venteværelset hos din mekaniker eller dit værksted, så finder du herunder en række gode forslag til god underholdning.

1. Lyt til en spændende lydbog

Hvis du bliver fanget af en spændende lydbog, så går ventetiden hurtigt. Det kræver dog, at der reelt set er tale om en bog, der har din interesse. Du skal dog ikke være bekymret for, om du kan finde en lydbog, der er noget for dig. Du kan blot oprette dig hos en tjeneste som Mofibo, der giver dig mulighed for at streame lydbøger fra et afsindigt stort udvalg.

2. Se en god film

I dag kan din smartphone bruges til meget. Den kan bruges til alt fra at sende e-mails til at streame film. Derfor er det også en god mulighed for dig, at tænde for en film, hvis du ved, at du skal sidde i venteværelset i et stykke tid. Hvis du gerne vil se film eller video, så er det dog vigtigt, at du medbringer et headset – det gælder også, hvis du vil høre lydbog.

3. Spil på din smartphone

Hvis du har din telefon med i lommen (og det har langt de fleste, når de tager hjemme fra), så er det oplagt, du bruger denne til at holde dig selv beskæftiget. Det kan du gøre på flere måder, men én af de bedste måder er dog at spille på din smartphone. Der findes mange tusinde spil til både iOS, Android og Windows Phone, som du kan give dig i kast med.

4. Vind penge mens du venter

Har du et ønske om at spille, mens du venter på, at din bil bliver færdig, så kan du faktisk gøre det endnu bedre for dig selv, da du også kan vinde penge imens. Det kan du gøre ved at spille diverse kasinospil på nettet. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den mest effektive løsning er, at benytte sig af et online roulette system, når du spiller roulette.

5. Medbring interessant læsestof

Foretrækker du at tage en pause fra de digitale enheder, mens du venter på, at din bil bliver gjort færdig, så kan du vælge at medbringe noget interessant læsestof. Flere steder har de et udvalg af magasiner og dagens avis liggende, men for at sikre, at der reelt set er tale om læsestof, der appellerer til dig, så er det anbefalelsesværdigt at medbringe eget.