Tips til sikker kørsel med iPhone 11 og iPhone 11 Pro i bilen

SPONSORERET

Med den nye iPhone 11 og iPhone 11 Pro lanceres der også nyt software fra Apple, som gør Siri til en endnu bedre assistent, når du kører bil. 

Det er fantastiske nyheder, da brug af mobiltelefon, stadig er en af de største årsager til bilulykker. 

 

Den nye iPhone 11 og iPhone 11 Pro

iPhone 11 er netop lanceret og fås i tre udgaver, en billigmodel, en pro model og en pro max model. Den store forskel fra de tidligere modeller ligger i hardware, design og kamera. 

I iPhone 11 Pro fås nu for første gang et professionelt kamera, der kan optage ultradetaljerede billeder, lukke mere lys ind til billeder i mørke og arbejde med ultra wide billeder. Kameraet lader dig også optage 4K video og redigere filmen på din telefon. Alt sammen understøttet af en A13 Bionic chip, der giver dig nok maskinkraft til at arbejde med tunge filer. 

 

iPhone 11 – Perfekt til bagsædeunderholdning

Sammen med iPhone 11 lanceres Apple Arcade, med mere end 100 nye spil og Apple TV+, som er en ny film streaming tjeneste. Faktisk får du et helt års gratis adgang til Apple Tv+, når du køber den nye iPhone 11. Derfor er telefonerne selvfølgelig også super optimeret til både gaming og film. 

Med det nye Dolby Atmos Sound System, får du en surround sound oplevelse på din iPhone. På iPhone 11 Pro og Pro Max får du også et Super Retina XDR-display, der optimere skærmstyrken så meget, at du kan se film og spil tydeligt, også når solen brager ind af sideruderne.  

Det må være drømmen at stikke ungerne den telefon, og lade dem glemme at de sidder og keder sig i en bil. 

 

Sikker kørsel med iPhone 11 og Siri

Når du kører, er Siri den assistent der hjælper dig med at finde vej, skifte musik, svare på telefonopkald og sms.  Hvis du sætter din iPhone 11 fast i ruden eller ved din radio, kan du nemt aktivere Siri, når du kører. 

Siri hjælper dig også med at sende en sms, hvis du er forsinket, huske dig på at ringe tilbage eller finde ud af hvem der ringer, hvis det er et ukendt nummer. Siri kan også hjælpe dig med at planlægge, hvornår du skal tage af sted, for at komme til tiden på baggrund af trafikinformationer.  

Der findes også forskellige software løsninger, som hjælper dig med at forbinde Siri til din bil.

 

Indbygget speakerphone i bilen

Hvis din bil har en indbygget speakerphone, kan du forbinde din iPhone 11 telefon via Bluetooth. Hvis det ikke er indbygget i din bil, kan du få en Bluetooth gadget, der både har mikrofon og højtaler. 

 

Apple CarPlay – installeret I nogle biler

Med Apple CarPlay kan du få de ting, du normalt bruger din iPhone til under kørsel, til at vises på bilens display. Carplay bruger Siri, så du kan spørge om alt, hvad du vil. 

 

Siri Eyes Free – installeret i nogle biler

Giver dig mulighed for at betjene funktioner på din telefon, uden at se og røre ved din telefon. Det fungerer ved hjælp af en Bluetooth forbindelse, der connecter din telefon til din bil. Når du vil snakke med Siri, skal du så blot holde knappen på rettet nede, indtil du hører Siri lyden. 

 

Lås bilen med Siri og iPhone 11

Hvis du har en Volkswagen, kan du nu bruge Siri til at låse bilen med, ved at installere VW Car-Net appen. Så skal du bare sige: ”Siri, lås min bil”. 

Appen kan også bruges til at tænde varmen i din bil, styrer temperaturen og finde din bil.