Sådan vedligeholder du din leasingbil

SPONSORERET

Det er blevet meget populært at lease biler i Danmark gennem de seneste år, og dette gør også, at det er blevet en løsning for mange mennesker i hverdagen, som er både billig og nem, når der er tale om transport. Dog er det stadig vigtigt, at du ved, hvordan du skal vedligeholde din leasingbil, selv om det ikke er din egen bil på papiret. Derfor får du i denne artikel tre god råd til, hvordan du kan komme godt i mål med din vedligeholdelse. Du kan lease mange forskellige biler fra de helt store bilmærker, f.eks. audi leasing, så er det oplagt at have styr på hvordan din Audi-leasede bil skal vedligeholdes fremadrettet, så du ikke får en uventet regning. Med disse tips kan du lease din drømmebil allerede i dag. 

Tjek dine bremser og dit dæktryk

Selv om du har en leasingbil, så er det stadig vigtigt, at du tjekker dit dæktryk og dine bremser. Det er en god ide, at du gør dette en gang i måneden eller hver anden måned. På denne måde kan du være sikker på, at dine bremser og dine dæk er i den bedste stand muligt. Husk her, at du kan tjekke dine bremser selv, ved at træde fem gange på bremsen, mens du holder koblingen nede, og derefter tænde bilen, hvorefter bremsepedalen gerne skal falde en anelse, fordi vakuummet er fjernet. Du kan altid få tjekket dit dæktryk ved den lokale tankstation eller mekaniker. 

Rens din undervogn

Undervognen på din bil kan blive meget beskidt, og det er derfor altid en god ide, at du giver din bil en undervognsbehandling minimum en eller to gange om året. På denne måde får du fjernet skidt og andet snavs, som måtte sidde under din bil, og du kan være sikker på, at der ikke er ved at danne sig større rustproblemer.

Vask din bil med en mild sæbe og en mild svamp

Dte kan være hårdt for lakken på bilen, hvis du kører den i vaskehallen hver gang, at den er beskidt. Dette kan give ridser, og disse ridser kan føre til rust. Derfor er det en god ide, at du vasker din leasingbil i en mild sæbe med en mild svamp lavet til biler. På denne måde kan du vedligeholde din leasingbil i hverdagen, og du kan være sikker på, at du ikke skal betale mere for skader, når du aflevere bilen tilbage, når leasingperioden er overstået.