9 af de stærkeste bilforhandlere i Nordjylland

SPONSORERET

Er du på udkig efter ny bil?

Bor du i Nordjylland?

Eller er du bare – som alle os andre – villig til at tage en lille afstikker for at få fat i den helt perfekte bil?

Ja, så er du havnet det rette sted.

Vi har samlet 9 af de skarpeste forhandlere af biler i det nordjyske indenfor alskens genrer.

Kig med!

 

Audi Aalborg

Centralt placeret i Nordens Paris lige ved området Eternitten, der tidligere husede byens store eternitfabrik, finder du et af Nordjyllands allerbedste steder, hvis du er til smuk tysk design og teknologi.

Her holder Audi Aalborg nemlig til med et elegant indrettet showroom og en imponerende bilpark.

Forhandleren er autoriseret Audi servicepartner og råder over et højspecialiseret værksted med dygtige medarbejdere, der ved alt om Audis modeller og udstyr.

Den flotte bilpark. Foto: Audi Aalborg.

Hvis du handler hos Audi Aalborg, er du derfor sikker på at blive klædt rigtig godt på af mennesker, der i den grad ved, hvad de taler om. Stedet forhandler et bredt udsnit af Audi’s modeller, og du kan også lease din næste bil hos Audi Aalborg.

 

Bilcenter Vendsyssel

Bilcenter Vendsyssel er med sine tre afdelinger i Aalborg, Frederikshavn og Hjørring bredt tilstede i det nordjyske.

Og der er god grund til, at den lille kæde har et fast publikum på tværs af Nordjylland.

Bilcenter Vendsyssel startede som karosseriværksted helt tilbage i 1945 i Frederikshavn og udvidede løbende til også at håndtere rustbeskyttelse, autoglas- og soltagsmontage og mekanisk arbejde.

Senere blev forretningen udvidet til også at omfatte salg, men tilgangen holdt ved, og den dag i dag kan du stadig forvente et særdeles højt mekanikerfagligt niveau og et venligt personale i de tre bilhuse.

 

Bilcentret set udefra. Foto: Bilcenter Vendsyssel.

Bilcenter Vendsyssel forhandler et bredt spektre af brugte biler til fornuftige priser, og du kan få masser af råd og vejledning og selvfølgelig også hjælp, hvis du har fået en skade på din nuværende bil.

 

Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Et par af de kompetente sælgere ved en gul Kia. Foto: Pedersen & Nielsen Automobilforretning.

Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning i det centrale Aalborg finder du et af Nordjyllands største udvalg af nye og brugte biler.

Afdelingen er en af kædens seks salgssteder og forhandler Volvo, Ford, Kia, Renault, Dacia, og hvis din drømmebil ikke lige holder I Aalborg, kan folkene på stedet hurtigt undersøge, om der er noget, der passer dine ønsker i et af kædens andre bilhuse.

Samlet har Pedersen & Nielsen oftest mere end 250 biler til salg samt et stort udvalg af nye biler.

Du har også mulighed for at lease en af bilerne, og du får i det hele taget masser af muligheder i forbindelse med din bilhandel hos Pedersen & Nielsen. Her kan du blive helt afklaret på dine ønsker og behov, og der er helt sikkert også en bil, der passer dig.

Foruden de seks salgssteder har Pedersen & Nielsen tilknyttet syv autoriserede værksteder i Jylland.

 

Skoda Hjørring

 

Det nye bilhus fra 2014. Foto: Škoda Hjørring.

På den store, østlige vej ind til Hjørring finder du en af landets største Škoda-forhandlere beliggende i nogle moderne og indbydende lokaler fra 2014.

Bilhuset er blandt de første i Danmark til at præsentere nye biler og udstyrsløsninger fra Škoda, så hvis du har kastet din kærlighed på det tjekkiske mærke, er det Škoda Hjørring, du skal besøge.

På pladsen foran udstillingslokalerne strækker der sig samtidig lange rækker af topklargjorte brugte biler indenfor alle tænkelige mærker.

Når de brugte biler bliver købt, går mekanikerne på stedet dem igennem og fejludbedre, og du kan finde nogle rigtig gode brugte biler hos Škoda Hjørring.

Herudover rummer de fine lokaler også søstervirksomheden SEAT Hjørring (se længere nede), et stort dækcenter og et specialistområde for rustbehandling.

 

Ulsted Autohandel

25 kilometer nordøst for Aalborg i den lille by Ulsted finder du Ulsted Autohandel, som er landets ældste forhandler af Mazda.

I dag er de på stedet stadig specialister i såvel det japanske bilmærke som det andet japanske mærke Suzuki og har nogle af landet førende teknikere ansat indenfor begge bilmærker.

Du er derfor sikret sparring med folk med et højt kompetenceniveau, når du køber bil her, og den motorfaglige viden spænder selvfølgelig også over andre bilmærker.

Et stort udvalg af nye Mazda’er. Foto: Ulsted Autohandel.

Hos Ulsted Autohandel sælges nye Suzuki’er og Mazda’er og brugte biler af alle mærker. Her er altid et stort udvalg og masser af inspiration og faglig sparring at hente, uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt bil.

Ulsted Autohandel forhandler også Brenderup trailere.

 

Joka Biler

Flotte veteranbiler. Foto: Joka Biler.

I den lille by Mou tæt på den østlige indsejling til Limfjorden ligger Joka Biler.

Her finder du altid et bredt udvalg af brugte biler. Både de nyere og dyrere modeller og et stort udvalg af brugte biler til en fornuftig pris.

Alle biler, der sælges på stedet, bliver grundigt gennemprøvet, inden de sættes til salg, og de fejl, der måtte være på bilerne, udbedres.

Derfor kan du forvente at finde fine og velkørende biler hos det kompetente bilhus, hvor der selvfølgelig også er et stærkt værksted.

Udover forhandlergarantien har man også mulighed for at tegne en ekstra forsikring hos Joka Biler, som dækker i op til 36 måneder og med mulighed for forlængelse.

 

SEAT Hjørring

seat hjørring
Det store bilhus set udefra. Foto: SEAT Hjørring.

I den østlige udkant af Hjørring finder du en af Danmarks største forhandlere af SEAT.

Hos SEAT Hjørring kan du se et stort udvalg af alt det nyeste fra SEAT, og her er også en stor tilbehørsafdeling, hvor du kan blive inspireret til ekstraudstyr til din kommende bil.

Bilhuset har også en stor udendørs bilpark med en masse topklargjorte brugte biler, så stedet er oplagt at besøge, hvis du endnu ikke har endeligt besluttet, hvilken model du vil købe.

Her er i al fald masser af inspiration at hente, og der er også masser af kompetente folk til stede, som hellere end gerne vil give råd og vejledning, så du finder lige præcis den bil, der passer dig bedst.
SEAT Hjørring har hertil et højkompetent værksted, en dedikeret rustbeskyttelsesafdeling og et dækcenter.

SEAT Hjørring hører som Škoda Hjørring (se længere oppe) under Dalsgaard Biler og holder til i nogle rigtig fine udstillingslokaler på samme matrikel.

 

ABS-Auto

I den østlige udkant af Hjørring tæt ved motorvejstilkørslen finder du det store bilhus ABS-Auto, som forhandler nye Nissan’er og Suzuki’er og hertil præsenterer et stort udvalg af brugte biler.

Huset rummer et erfarent og kompetent team af rådgivere og mekanikere med masser af specialviden og ikke mindst lyst og evne til at rådgive dig til at finde den bil, der passer dig allerbedst.

I de lyse lokaler går du omkring mellem de mange biler og studerer alt fra pris til specifikationer på de forskellige modeller, og der er altid en rådgiver i nærheden, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Hvis du er på udkig efter en leasing-bil, har ABS-Auto også et stort udvalg. Både til dig, der leder efter en billig billøsning og dig, der sætter komforten i højsædet.

Fine biler soler sig på plænen. Foto: ABS-Auto.

Hvis du allerede har fundet drømmebilen i udlandet, kan Bilmessen også hjælpe dig med hele processen.

 

Bøgsted

I Vejgaard i det østlige Aalborg finder du et skønt bilhus, hvis du er til store, kraftfulde amerikanere og elegante italienere.

Bøgsted forhandler nemlig de lækre biler fra Jeep og Fiat og Alfa Romeo fra støvlelandet, og hertil kan du være heldig at finde et par luksusbiler fra eksempelvis Ferrari på stedet.

Det er derfor en fornøjelse at gå omkring i lokalerne og blive inspireret af de smukke biler.

Bøgsteds mekanikere holder sig hele tiden opdaterede på den nyeste teknologi i samspil med de tre importører, og de fleste, der køber bil her, vælger også at få bilen serviceret samme sted, da folkene på stedet simpelthen er blandt landets bedste , når det kommer til de tre bilmærker.

Bøgsted tilbyder forskellige leasing- og finansieringsløsninger, og hvis du er på udkig efter en eller flere erhvervsbiler, er her også et rigtig godt udvalg af netop det.