2 stærke forhandlere af autoværktøj

SPONSORERET

Er du på udkig efter noget nyt autoværktøj? Så er du havnet det helt rigtige sted. Nedenfor har vi nemlig samlet et udvalg af forhandlere, der netop sælger alle mulige produkter indenfor kategorien autoværktøj. Du kan derfor blive klogere nedenfor på, hvilke forhandlere der har det bedste udvalg af værktøj til auto og motor, samt en vurdering af deres priser og kvaliteten af deres produkter. 

Multikøb.dk

Multikøb.dk er en mega store, der foregår online, og som sælger et hav af forskellige produkter i sortiment inden for et blandet udvalg af kategorier, som for eksempel isenkram og bolig, have og fritid, auto og cykel og værktøj og maskiner.  Multikøb.dk kom til i år 2007, og har sidenhen kun været igennem en positiv udvikling, der blandt andet har været medvirkende til, at de i dag har leveret mere end 100.000 produkter rundt i landet til kunder, der har købt produkter inden for deres hovedområder. 

Deres webshop har omkring 100.000 besøgende kunder hver måned, og tager man et kig på de knap 1000 anmeldelser af virksomheden, så er det også en webshop, som har glade og tilfredse kunder. 

Multikøb.dk er en e-mærket netbutik, og deres hjemmeside er desuden CO2 neutral. Oveni det, så går de op i miljøvenlig indpakning, hvor de så vidt muligt prøver at spare på jordens ressourcer, blandt andet ved at genanvende. 

Vælger du at tjekke multikøb.dk ud, så vil du opdage, at de har et større udvalg af billigt autoværktøj. Under kategorien “Autoværktøj” kan du blandt andet finde løfteværktøj, aftrækkerværktøj, bremseværktøj, motorværktøj, aftrækkere til vinduesviskere og andre typer af specialværktøj, der skal bruges til autoreparationer. 

Multikøb.dk siger på deres hjemmeside, at selvom der kan være stor forskel på autoværktøj, så følger deres produkter de høje standarder og danske kvalitetskrav, så du som kunde kan være sikker på, at du får leveret et produkt i høj kvalitet.   

Multikøb.dk tilbyder naturligvis både gratis telefon support og mail support, som i løbet af ugen har åbent dagene mandag til torsdag. Ønsker du at kontakte Multikøb.dk, så kan du skrive til dem på deres mail kontakt@multikoeb.dk eller ringe på telefonnummeret 71 99 89 58.  

AJ Engros A/S

AJ Engros A/S er en familieejet koncern, som har mere end 20 års erfaring indenfor deres branche. Hovedparten af deres produkter importerer de selv, hvilket betyder at de kan springe et fordyrende mellemled over, og det er medvirkende til, at de kan levere produkter i god kvalitet til færre penge. 

AJ Engros A/S ønsker at være en kvalitetsbevidst værktøjsleverandør til det danske marked, uanset om du handler som gør-det-selv mand eller i en professionel forbindelse. Det betyder, at der sælges produkter til både private, erhverv og virksomheder med EAN nummer. 

Hos AJ Engros A/S arbejdes der hele tiden på at udvikle sig, så alle krav og ønsker fra kunderne kan opfyldes. På deres hjemmeside kan man finde et stort udvalg af værktøj fra flere forskellige kendte mærker, som kan tilfredsstille både den professionelle håndværker eller den selvstændige gør-det-selv mand. 

Hvis de varer, som man er ude efter, er på lager, så tilbyder AJ Engros A/S levering fra dag til dag. Og søger man et helt bestemt stykke værktøj, så gør virksomheden deres bedste for at få det anskaffet, så hurtigt som det kan lade sig gøre. 

Hos AJ Engros A/S har de billigt værktøj, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. De fører værktøj i et væld af forskellige brancher og områder, heriblandt har de et stort udvalg af auto- og motorværktøj, og leder du efter en specifik del til værkstedet, så er der stor sandsynlighed for, at de har det du søger. Deres udvalg spænder nemlig vidt fra de helt små delelementer til vedligeholdelse og reparation og til de større elementer.   

Du kan også finde gode anmeldelser af virksomheden online, og har du spørgsmål eller andet, som gør at du gerne vil i kontakt med dem, så kan de kontaktes på deres mail ahj@ajengros.dk eller telefonnummeret 75 80 22 76.