3 ting du ikke kan undvære denne sommer

SPONSORERET

Dette er sponsoreret indhold

De fleste af os husker sommeren for et par år siden, hvor samtlige badebassiner og ventilatorer var udsolgte på grund af de utrolige høje temperaturer og få dage med regn. Det var et mareridt for dem, der ikke havde nået at få fat i hverken det ene eller det andet. Hvis du er en af dem, der helst ikke vil mangle noget denne sommer, foruden ventilatorer og bassiner, kan du læse med her. I denne artikel finder du nemlig tre ting, som du næsten ikke vil kunne undvære denne samme.

Slip for at slå græsset

Har du en have, er der særligt én ting som du ikke kan komme udenom at skulle gøre. Nemlig at slå græsset. Dette er for nogle noget, som de går og hygger sig med, mens det for andre er en sur pligt, hvor de kunne have lavet noget andet. Hvis du er en af dem, der ikke er særlig glade for at slå græs, bør du overveje at investere i en robotplæneklipper. Med sådan en behøver du ikke at tænke på at skulle slå græsset igen. Alt efter hvilken model du vælger, kan du indstille, hvor ofte og hvor længe den skal køre hver dag.

Ved nogle modeller er det endda muligt at holde øje med den og justere den fra din mobil eller tablet via en app. En robotplæneklipper kan køre i regnvejr, og den søger selv i læ efter den skema, hvis du har en station, der passer til den. En af de mange fordele der er ved denne plæneklipper – foruden at den klarer arbejdet selv – er, at den efter en rum tid får mos i græsplænen til at forsvinde uden sprøjtemidler eller lignende. 

Søg ind i skyggen

Igen i år ser det ud til, at Danmark får en varm og solrig sommer. Derfor er en af de andre ting, som du ikke kan undvære, en markise eller parasol. Vi danskere er kendt for at søge udenfor med det samme, at solen kigger frem. Dog er det ikke sundt at opholde sig i solen hele tiden.

Derfor skal du sørge for, at du har skygge et sted på din grund, og det kan du skabe men enten en markise eller parasol. Selvom du sidder under en af disse, vil du stadig få sol, men det er ikke lige så skadeligt. Skygge sørger nemlig for, at du kun får omkring 50 procent af solens UV-stråler. 

Havespil er et hit

Som sagt bliver der brugt meget tid udenfor, når vejret er godt. Derfor er det en god ide have noget at lave, foruden at slikke sol, grille og pjaske rundt i et badebassin. Ved at købe en masse havespil, har du altid noget at lave sammen med venner og familie, når I skal bruge en dag sammen i solen derhjemme. Hvis ikke du gider havespil, kan du selvfølgelig også bare tage almindelige brætspil med ud og spille. Der er dog noget ekstra hyggeligt ved havespil.