Beskyt din garage mod indbrud

SPONSORERET

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Rigtig mange danske bilejere tror, at de trygt og sikkert kan opbevare deres bil i garagen, for så kan der ikke ske hverken hærværk eller tyveri. Dette er en udbredt misforståelse, da der faktisk sker mange indbrud i private garager.

Har du en opvarmet garage, kan du her i denne artikel blive klogere på, hvordan du kan beskytte den mod indbrud, tyveri og hærværk.

Få monteret en alarm i din opvarmede garage

Mange danskere opbevarer deres bil i garagen, som typisk ligger et sted på grunden, hvor man ikke så godt kan holde øje med den inde fra huset af. Derfor er garagen et udsat sted for mange boligejere, men det er der heldigvis råd for. Hos Verisure, som er Nordens største alarmselskab, tilbyder de nemlig at montere et alarmsystem i din opvarmede garage, så du ikke behøver at bekymre dig om, om bilen er sikker ude i garagen om aftenen, eller når du for eksempel er taget på ferie.

Desuden har mange danskere en tendens til at bruge garagen til opbevaring af møbler, inventar og mange andre ting, som potentielt set kan være interessant for indbrudstyvene. Dette kan være med til at gøre garagen til et endnu mere attraktivt og udsat sted, og det forstærker blot behovet for indbrudssikring.

Hold øje med garagen via app

Vælger du et alarmselskab som Verisure, kan du være sikker på, at alarmen fungerer, som den skal, og du har desuden mulighed for at styre systemet samt holde øje med garagen via din smartphone – smart ikke? Det kræver blot, at du downloader appen, der passer til din smartphone. Har du for eksempel en iPhone, skal du downloade Verisure appen på App store, og har du en android-telefon, kan du i stedet for se Verisure appen på Google Play.

Det er både nemt, hurtigt og sikkert at downloade appen, og det gælder naturligvis, uanset hvilken telefon du har. Appen indeholder mange værdifulde funktioner som for eksempel:

  • Du kan altid slå alarmen enten til eller fra, uanset hvor i verden du befinder dig
  • Du kan tænde og slukke for belysningen, hvilket kan være en fordel for dig, som har en garageport med vinduer i
  • Du vil modtage en besked i tilfælde af, at brandalarmen bliver aktiveret

Særligt sidstnævnte punkt er utroligt vigtigt for sikkerheden i garagen. Er dine børn for eksempel alene hjemme, og bliver røgalarmen aktiveret i garagen, har du mulighed for at advare dine børn med det samme og instruere dem i, hvordan de skal forholde sig. Samtidigt ved du også, at alarmselskabet allerede har underrettet brandvæsnet og sender en vagt.

Derudover er det også utroligt smart, at du med appen får mulighed for at slå alarmen fra eller til, uanset om du selv er hjemme eller ej. Det kan for eksempel være, at du er taget i sommerhus og bliver i tvivl om, hvorvidt du har husket at aktivere alarmen. Med et enkelt klik på din smartphone er problemet klaret, og du kan nyde resten af ferien.

Et alarmsystem i resten af huset kan også være en fordel

Hvis du alligevel skal til at få monteret en alarm i din garage, så kan det være en god ide samtidig at få sat videoovervågning og tyverialarm op i resten af huset, så du trygt kan tage på ferie eller lade børnene være alene hjemme.

Også her vil du kunne nyde de mange fordele, som appen er udstyret med, og du vil for eksempel kunne få en besked, når børnene kommet hjem fra skole, eller hvis strømmen går, når du ikke er hjemme.