Besøg Ringkøbing

SPONSORERET

Arrangér kvalitetstid familien og drag sammen ud på en køretur til Ringkøbing og udforsk byens unikke attraktioner. Her er der masser af muligheder for gode dagsoplevelser. På denne side får I inspiration og information til spændende oplevelser i dit, mit og vores Ringkøbing – lige fra seværdigheder og museer til begivenheder og aktiviteter. 

 

Få tilset din bil hos den lokale bilforhandler i Ringkøbing

Ringkøbing er kendt som Vestjyllands bilby nummer ét. Her finder du områdets største udvalg af nye og brugte biler, blandt andet kendte bilmærket, såsom Toyota, Nissan, VW, Ford, Opel og mange flere. Så hvis du skal have din bil til service eller reparation, så har Ringkøbing et hav af forskellige autoværksteder til rådighed. Her finder du både fri autoriserede værksteder og mærkeværksteder.

 

Udforsk naturens kræfter

Hos Naturkraft i Ringkøbing invitere denne attraktion alle dets besøgende til at udforske naturens kræfter, gennem fascination, leg og viden. Naturkraft er et nyopstartet attraktion, der ønsker at være stedet hvor nysgerrighed fører til bæredygtige initiativer. De lægger derfor vægt på at en stærk skoletjeneste vil være en væsentlig del af deres formidling, sideløbende med at de gerne vil understøtte lokale og bæredygtige initiativer med viden og faciliteter. Besøg Naturkraft når det åbner til juni 2020. 

 

Et museum for både store og små

Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing-Skjern Museum, hvor der er oplevelser for både store og små på deres besøgssteder og i det landskab, der omgiver museet. Ringkøbing-Skjern Museum er et museum med fjorten bygninger, heriblandt en intakt reberbane, en hollandsk vindmølle, et fungerende fyrtårn og elleve andre bevaringsværdige eller fredede bygninger omkring Ringkøbing Fjord, der alle er et besøg værd, og som tilsammen udgør Ringkøbing-Skjern Museum. 

 

Et økomuseum 

Museet er unikt og adskiller sig fra et traditionelt museum, da det er et økomuseum. Dette betyder at man ser bygninger som seværdige genstande, der fortæller en fælles historie omkring de funktioner bygningerne rummede, og om de mennesker der boede i og omkring dem, og ikke mindst det landskab der omgiver dem. Tilsammen fortæller de en fælles historie. Museet udgør, med andre ord, den vestjyske kulturarv, da museet er med til at opretholde og repræsenterer en fælles vestjysk hukommelse og historie. 

 

Få et lækkert måltid i Ringkøbing

Ringkøbing huser mere end 20 gode restauranter, caféer og andre spisesteder. Om du er til uformel cafémad, gourmet eller take-away, så har Ringkøbing alt til din smag. Besøg eksempelvis Café Teske der er placeret i hjertet af Ringkøbing. Ikke nok med at du kan få serveret et godt måltid mad i caféen, så kan du samtidig se historiske antikke ting blandet med nyt interiør, og alt er til salg. Den hjemmelavede mad og de fine ting og sager, kan nydes og betragtes i caféens hyggelige stuer eller ude i den stemningsfulde gårdhave. Caféen og gårdhaven er fyldt med sjove, gamle og nye ting såsom brugskunst, spil, bøger, hatte og meget andet. Du kan også købe dekorationer eller gavekort i butikken. Café Teske er helt klart et besøg værd, i din lokale udforskning af Ringkøbing.