De 4 stærkeste bilforhandlere i Sønderjylland

SPONSORERET

Bor du i det sydlige Danmark?

Trænger du til en ny bil?

Skal din nuværende bil forbi et kompetent værksted?

Læs med og se, hvor du med ro i sindet, kan køre hen og få kompetent vejledning.

 

Bil & Co. 

Bil og Co. er en koncern bestående af bilforhandlere i Aabenraa, Haderslev, Kolding og Sønderborg. Meget tyder på, at Bil og Co. kan deres kram. En hurtig Google søgning viser, at de har fået tildelt 4,4 ud af 5 mulige stjerner. Det vidner om høj kvalitet samt god service. Dette får man nemlig hos Bil og Co. Læs blot følgende anmeldelse og se om du kan modstå fristelsen af at besøge dem.

”Som altid fik jeg igen suveræn og professionel hjælp og rigtig god kundeservice. Altid en dejlig kop kaffe og bløde stole i vente området. Så fik min Mussedyt vinter sutter på.”

Hvis du ikke lige står og mangler en ny bil, kan du også få set din nuværende efter i sømmene. Hos Bil og Co. er de autoriserede Toyota og Fiat, men er din bil af andet mærke, kan de stadig hjælpe dig.

Du finder Bil og Co. i næsten hele Sønderjylland, og du kan besøge dem, hvis du mangler en bil, skal have ordnet din nuværende, eller blot vil have en kop kaffe og hilse på flinke, kompetente mennesker.

Autocentralen Haderslev

Autocentralen er en koncern bestående syv afdelinger rundt omkring i det sydlige Jylland (to i Kolding, Esbjerg, Vejle, Vejen, Horsens) og her kan du være sikker på at gøre en god handel. Kunderne hos Autocentralen er sjældent utilfredse med den oplevelse de får, det kan man se på deres Google anmeldelser. Her scorer Autocentralen 4,3 ud af 5 mulige stjerner, hvilket må siges at være ret godt. Det tyder på, at man hos Autocentralen kan sit kram. Dette bakkes op af en kunde, der skriver følgende:

Jeg har altid fået god betjening her. Vi har købt bil her, som desværre viste sig at have et batteri, der ikke fungerede optimalt. Fejlen blev dog hurtigt fixet, samme dag, som vi opdagede problemet. Fin service.”

Kommer du fra Haderslev eller omegn og gerne vil have en god og professionel oplevelse, skal du køre forbi Autocentralen på Hirsevej 1. Det kan være fordi du skal have en ny bil eller den nuværende trænger til en kærlig hånd. Autocentralen er autoriseret Serviceværksted af Citroën, Opel, Honda, Nissan, Seat og Skoda. De servicerer dog alle bilmærker og de er bestemt et besøg værd!

JH Biler Skærbæk

Jørgen Hansen biler startede i 1961 som Peter Hansens Automobiler, men blev til Jørgen Hansen Biler A/S i 1990, da Peters søn, Jørgen overtog familieforetagendet. Med 59 års erfaring på bagen, ved JH Biler om nogen, hvad det vil sige at være en god bilforhandler. Dette sætter kunderne tydeligvis også pris på. En kunde skriver følgende:

”Fantastisk service og behandling, vi har købt to biler ved Jørgen Hansen og vi kommer helt sikkert igen, og vi anbefaler Jørgen Hansen og KIA til alle.”

Generelt ser det ud til, at man hos JH Biler ved, hvad god og kompetent service vil sige. De scorer nemlig hele 4,5 ud af 5 mulige stjerner. Hos JH Biler kan du købe din næste Kia person- eller erhvervsbil og de tilbyder tilmed Kia privatleasing. Derudover kan du også købe en Isuzu, hvilket man også er eksperter i hos JH Biler.

Mangler du ikke en ny bil her og nu, kan du få set din nuværende igennem, for at sikre dig, at alt er som det skal være. JH Biler er autoriseret Kia værksted, hvilket de går meget op i. Dette betyder også, at de vil gøre alt i deres magt for at optimere din bil mest muligt, når de får fornøjelsen af at skulle ordne den. Du finder JH Biler på Ribevej 40 i Skærbæk, sving forbi og se, hvad de kan gøre for dig.

 

 

Automentor Padborg

På Plantagevej 8a finder du Automentor og her kan du være sikker på at få god service.

Se blot følgende anmeldelse:

”ja 5 stjerner er jo 2 for lidt… det absolut fremragende venlige, præcise, kompetente svar, og så den absolut allerbedste venlige service også”

På trustpilot scorer Automentor 4,9 ud af 5 mulige stjerner, hvilket er det højeste vi er stødt på indtil videre. Det betyder, at Automentor klarer skærene til UG-kryds og slange, hvilket kunderne selvfølgelig værdsætter.

Udover at købe din næste bil, kan du også få kompetent hjælp til import af bil fra udlandet. Automenter klæder dig på og hjælper dig igennem hele den besværlige proces, som det er at importere en bil fra udlandet. Du skal blot tænke på, hvor du først vil køre hen, når bilen er på danske plader.

Vælger du Automentor uanset om du skal have ny dansk bil, eller hjælp til import, kan du være sikker på, at du bliver behandlet af nogle af de mest kompetente mennesker i branchen.