De bedste råd til farver i stuen

SPONSORERET

Dette er sponsoreret indhold

Synes du også, at din stue er for kedelig og ikke afspejler den du er? Måske er det på tide at skifte ud eller i hvert fald tilføje lidt farver her og der for at give noget liv? Den kan vi godt forstå. Man bliver simpelthen så træt af de samme gamle farver, og at der ikke er noget spil i nuancerne, når man kigger rundt. Ens hjem skal jo afspejle ens personlighed, og din personlighed er jo forhåbentlig en meget nuanceret farvepalet, som konstant er under udvikling. Det handler om at finde et sted som Minida, som netop kan give dig mulighed for at finde dine farver. Læs med her og få gode råd til farver i stuen.

Farver som spiller godt sammen

Det er vigtigt, at man bruger farver, som spiller godt sammen. Det går ikke, at man bare uden nogen hensigt smider en masse farver på væggene og ikke blander dem møblernes farve. Plakater til stuen er virkelige bare væggenes humør og stemning, og det er jo pga. farverne. Hvis man hænger plakater op, som skriger gult og rød og neon, kan man ikke have stille og rolige møbler til at passe til det. På Minida kan du finde stemningsbilleder til den stue på nul komma fem og dermed også lade farverne spille sammen. På denne måde får du lige det resultat, du vil have. Og du kan finde den rigtige stemning til din stue, men stadigvæk give den lidt tjubang med et par plakater, som virkelig har sjæl og stil.

Overdrivelse fremmer forståelse …

NEJ, overdrivelse fremmer ikke forståelse indenfor indretning af dagligstuen eller stuen, så pas  nu på. Der er selvfølgelig nogle mennesker, som elsker en sådan stil, som ikke er så neutral, at du kan slappe af i den. Vi lever forskellige liv og har brug for forskellige ting i relation til alt, hvad vi går og laver. Derfor betyder det jo også, at nogen kan lide at overdrive og andre ikke kan. Du behøves altså ikke at have 7000 plakater på dine vægge i din stue. Du kan nøjes med en eller to, for det virker også på miljøet derinde. Og det betyder også, at du ikke nødvendigvis behøver at bruge 7000 på plakater, men i stedet investere i nogle plakater, som du virkelig elsker og holder af, og som viser, hvem du er.