Derfor bør du vælge flexleasing af din bil

SPONSORERET

Står du og skal have fat i en ny bil, kan det være du skal overveje nye muligheder. Det kan være svært at vælge om man skal købe eller lease sin bil, fordi der er så mange muligheder. Det kan eksempelvis være du gerne vil lease en bil, men her findes der også forskellige typer af leasing. Du kan eksempelvis få billig flexleasing til både private og erhverv hos Nordic leasing. Hvis du gerne vil læse mere om, hvorfor du bør vælge at lease din bil gennem flexleasing, læs med her. 

Hvad er flexleasing? 

Det fleste kender til den almindelig leasing af biler, hvor du lejer en bil i en længere periode, og skal aflevere bilen tilbage, når du den aftalte periode er ophørt. En flexleasing er ligeledes en leje af bil. Når du flexleaser, kan du leje en bil, der er over 36 måneder, og få den laveste ydelse muligt. Hvis du gerne vil leje en bil, der er under 36 måneder, vil den månedlige ydelse naturligvis være lidt højere. På den måde er flexleasing altså opbygget sådan, at det er afgiften på bilen der bestemmer prisen, når leasingperioden starter. 

Fordelene ved flexleasing 

Der findes rigtig mange fordele ved at benytte sig af flexleasing. Når du flexleaser, bliver din bil vurderet hvert år og den månedlige ydelse vil falde, da afgiften falder. En anden ting er, at du kun betaler kun registreringsafgift på bilen i leasingperioden, da afgiften ikke betales som et engangsbeløb til at starte med. 

Normalt leaser du typisk en bil i en tidsperiode på 12 måneder, men hos Nordic leasing har du mulighed for at leje bilen så lang tid du har lyst til. hvis du går hen og bliver glad for bilen. Den sidste fordel ved flexleasing er at der er mindre værditab, da der ikke er fuld dansk afgift på bilerne. 

Flexlease biler som Audi, Mercedes og BMW 

Du kan lease rigtig mange forskellige biler, men hvis du går med en lille drøm om enten at lease en bil med lidt mere luksus, kan din drøm blive til virkelighed. Hos Nordic leasing kan du nemlig lease både Audi, Mercedes eller BMW. Og der kan faktisk være en fordel ved at lease en luksus bil, da det er nogle af de biler der taber værdi efter de første par år. På den måde kan det altså blive billigere at lease en Audi, Mercedes eller BMW.