Få din drømmebil allerede i dag med flexleasing

SPONSORERET

At købe en bil kan være en dyr fornøjelse. Det kræver lang tids opsparing, at købe din nye bil kontant. Dette holder mange tilbage, da den høje pris på en bil, er alt for uoverskuelig. Men hvad nu hvis du kan finde et leasingtilbud, som passer til dig og din økonomi?

En bil kan være en vigtig del af din hverdag, og hvis du alligevel skal købe en bil, hvorfor så ikke købe din drømmebil? Med Audi flexleasing kan du købe din Audi allerede i dag, og ikke vente år på at få din drømmebil. Læs videre og lær hvordan du finder det leasingtilbud, som passer til dig!

Køb din Audi i dag

Hos Car Performance er du heldigvis ikke tvunget til at købe din bil kontant. Det er nemlig ikke altid økonomisk ansvarligt, at lægge en hel masse penge på én gang. Her får du mulighed for at betale månedlige afdrag af på din drømmebil med Audi flexleasing. På den måde kan du opleve køreglæden med det samme, og leve i nuet. Desuden for du mekanisk forsikring af din bil i leasingperioden.

Det er selvfølgelig en stor beslutning at lease på en bil, og det kan kræve en hel del overvejelse og vejledning. Hos Car Performance er de eksperter i de forskellige former for leasing, så du ikke skal bekymre dig om det. Du skal blot nyde din bil, og sørge for at betale din månedlige leasing.

Om de forskellige former for flexleasing

Med flexleasing kan du med en fast månedlig ydelse, køre i din drømme Audi. Der findes fire typer af flexleasing. Hhv. privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing. Privatleasing er en betegnelse for en privatperson som køber en bil. Ved erhvervsleasing er det virksomheden som betaler alle driftsudgifterne ved flexleasing. Splitleasing er en blanding af privatleasing og erhvervsleasing. Sæsonleasing er når man kun ønsker at bruge sin bil i en afgrænset periode om åre. Her kan man få en leasingaftale, hvor man kun behøver at få indregistreret bilen i få måneder af året.

Stort udvalg af Audi modeller

En af de mange fordele ved Audi er, at der findes et bredt udvalg af forskellige varianter. Du kan finde forskellige varianter af personbiler, familiebiler og sportsvogne. Når du skal vælge din bil, skal du tænke på hvordan du skal bruge den i din hverdag. Har du måske en stor familie, har du brug for en større bil. Hvad betyder meget for dig, når det kommer til din bil? Er prisen meget vigtig for dig? Uanset hvad, kan du finde det perfekte match af bil sammen med det perfekte match af flexleasing.

Det kan være svært at gå og vente, på den bil som du har brug for. Derfor vælger mange mennesker i dag, at tage en leasingaftale, så de ikke skal gå og vente hele livet på deres drømmebil. Vælg den flexleasing som giver mening for dig og dine værdier. Læs meget mere om din fremtidige drømmebil og Audi flexleasing.