Få flexleasing hos Dansk Motor Finans

SPONSORERET

Dette er sponsoreret indhold

 

Hvis det virker uoverskueligt at betale hele afgiften på en gang når du leaser en bil, er det muligt med flexleasing, hvor du betaler registreringsafgiften for en bestemt periode. Periodeafgiften betales dermed i de måneder, hvor bilen er på danske plader og i perioden, hvor du kører den. Det er blevet meget populært at lease en bil i stedet for at tage et billån, og bruge sin opsparing på investeringen. Eftersom det er en billigere måde at have bil på, er det også meget populært. Du skal dermed være opmærksom på de tilbud, de enkelte selskaber har, da ingen er ens, og du skal være klar over, hvad du bør kigge efter, når du sammenligner disse tilbud. 

Flexleasing

Det er muligt at flexlease hos Dansk Motor Finans. Flexleasing betyder, at du fleksibelt kan lease enten som privat eller til erhverv. Til det private forbrug kan du få en luksusbil uden de samme forpligtelser og omkostninger, som er forbundet til det at være bilejer. Erhvervsleasing er en økonomisk fordel for virksomheder, som sikrer medarbejderne en tryg og komfortabel bil. 

Når du flexleaser får du brugsretten over en bil i en given periode. Du lejer dermed bilen af et leasingfirma, som er den oprindelige ejer af bilen. 

Ønsker du at flexlease, skal du ikke betale den fulde registreringsafgift, som er på 180% af bilens værdi i selve øjeblikket, hvilket du for eksempel skal, hvis du ejer en bil. Igen er der dermed en økonomisk besparelse ved at lease en bil. 

Ved flexleasing kan du betale helt ned til 0,5% af den fulde afgift om måneden i perioden, hvor du kører bilen. Ønsker du at flexlease hos Dansk Motor Finans skal du efter den aftalte leasingperiode aflevere bilen tilbage. Hvis det er aftalt får du en ny model udleveret, hvilken også kan indgå i leasingaftalen. 

Flexleasing er enormt fleksibelt hos Dansk Motor Finans

Som nævnt sparer du en del ved at lease en bil. Dette kommer især an på, hvilken bil du netop ønsker at lease. Der findes flere forskellige typer af biler, så du kan stilles tilfreds gennem dit leasingselskab. Dansk Motor Finans ønsker at tilfredsstille dine behov, omend det betyder, at du ønsker at flexlease en sportsvogn over sommeren og senere flexlease en firehjulstrækker over vinteren. Dette er muligt og vil ikke koste mere, hvis du sæsonleaser to forskellige biler over en kortere periode. For du betaler kun afgift for den bil, som du kører i. Du kan dermed komme tættere på drømmen om din drømmebil ved hjælp af flexleasing, som blandt andet gør det muligt at skifte bil med to til tre års mellemrum.

Dansk Motor Finans

Dansk Motor Finans udbyder kompetent rådgivning, masser af udstyr, overskuelig og letforståelig leasingaftale samt garanteret tilbagekøb. 

Du kan få økonomisk tryghed, kvalitetsbiler, billigere alternativ til det traditionelle billån samt en gennemsigtig aftale. 

Derudover rådgiver Dansk Motor Finans dig om leasing, finansiering, import og generelle regler angående registreringsafgift.