Få timerne til at flyve afsted på bagsædet i bilen

SPONSORERET

Oftest når man befinder sig i en bil, så er det som regel i forbindelse med en kort køretur til eller fra arbejde. Eller måske ud til en ven eller en fritidsaktivitet. Men det sker også til tider, at man skal tilbringe meget længere tid i bilen end det. Måske har du for vane at drage ned over de tyske motorveje på ferie om sommeren? Eller måske er det nærmere vinteren, der byder på en skiferie i alperne? Eller også har du langt til arbejde og familie, hvorfor du derfor ofte befinder dig i en bil længere tid ad gangen. Hvis du ovenikøbet er i den situation, at du ikke sidder bag rattet, men befinder dig på bagsædet på disse lange køreture, så kan det nogle gange være hårdt. Lange køreture kan være kedsommelige, og det er ikke altid til at finde ud af, hvad du skal bruge tiden på. Heldigvis for dig, så behøves det slet ikke, at være super kedeligt, når du drager på længere køreture. Der er nemlig flere måder, hvorpå du kan få timerne til at flyve afsted på bagsædet i bilen. For at hjælpe dig en smule på vej, så har vi strikket en kort og konkret liste sammen med bud på underholdningsformer.

Læse om restgæld i bil via linket.

Senses

Senses er et yderst underholdende livsstilsmagasin, du kan finde inde på internettet. Siden har en lækker og spiselig opsætning, hvor du kan dykke ned i skribenternes univers. Magasinet beskæftiger sig med livsstil generelt, men de har i øjeblikket stor fokus på blandt andet videospil, hvor du kan finde nyheder og anmeldelser inden for den branche.

Spil på bagsædet

Apropos spil! Hvis du vil have underholdning og tidsfordriv, så kan det altid anbefales at spille et godt spil. Du tænker måske umiddelbart, at dette er udfordrende på bagsædet af en bil, men der tager du fejl. Den smartphone, du har i lommen bugner af muligheder for nye og spændende spil, der blot venter på at blive opdaget af dig. Om du er på Iphone eller Android, så er der et stort udvalg af underholdende spil og apps, der med sikkerhed får timerne på bagsædet til at flyve afsted. 

Dyk ned i radioens verden

At lytte til radio i bilen er en genial form for underholdning og tidsfordriv, fordi det kan benyttes af både føreren og passagererne. Måske har du sjældent lyttet til meget andet end musikken som baggrundsstøj, når du lytter til radio. Men giv det et skud, og dyk ned i den verden af underholdning, de forskellige radiokanaler byder på. Her er både taleradio, musik, underholdning og meget andet.