Find de bedste brugte biler på markedet

SPONSORERET

Hvis man ikke er bilkyndig til daglig, kan brugtbilsmarkedet være svært og uoverskueligt at navigere i. Der er både fordele og ulemper ved at købe en bil brugt, men hvis du står og mangler et køretøj og hverken vil bruge opsparing eller lån på det, så bugner markedet for brugte biler af gode muligheder. Her får du en lille oversigt over, hvilke biler og bilmærker du altid kan kigge efter.

Markedet for brugte biler er fyldt med muligheder, hvis man ved, på hvad man skal kigge efter og kender lidt til bilernes holdbarhed og generelle pålidelighed. Faktisk kan der være gode penge at spare, hvis man vælger den helt rigtige brugte bil frem for at investere i et splinternyt køretøj med flere penge, end man lige har råd til. 

Hvis man ønsker et komplet overblik over brugtbilsmarkedet, så kan man overveje at bruge et whiteboard til hjælp. Med sådan et på væggen kan du nemt og enkelt liste fordele og ulemper ved de forskellige muligheder, du har på bordet. Hvilket bilmærke det er, hvilken model, hvor mange kilometer den har kørt og ikke mindst prisen på det hele. På den måde kan du træffe valget ud fra de bedst mulige forudsætninger. 

Disse modeller er vinderne af brugtbilsmarkedet

Hvert år kårer FDM Årets Brugtbil, hvor de gennemgår blandt andet fabriksgaranti, holdbarhed, features for familier og meget mere. Det giver et samlet overblik over, hvilken bil der er den bedste til prisen. Tidligere vindere inkluderer blandt andet BMW 1-serie, BMW 3-serie, en Seat Leon og selvfølgelig den legendariske Golf, her repræsenteret med den syvende udgave af serien.

I år har det vist sig at være en Hyundai i30, der er Årets Brugtbil primært på grund af den lange fabriksgaranti. Og der er en generel tendens til at både koreanske bilmærker som Kia og Hyundai, japanske mærker som Toyota og Honda og selvfølgelig tyske Volkswagen efterfulgt af både BMW og Mercedes, er rigtig gode køb på brugtbilsmarkedet. 

Nogle vil måske kalde det tysk grundighed og garanti, men uanset hvad man mener om Tyskland, så kan de deres kram, når det kommer til bilproduktion. Og netop denne grundighed har de også overført til både det tjekkiske og spanske marked med aktier i henholdsvis Skoda og Seat. Det har gjort disse bilmærker mere pålidelige i det lange løb, og derfor er de stadig populære at købe som brugt.