Find en billig bilforsikring

SPONSORERET

Uanset om man har en gammel bil eller en ny bil, så er det vigtigt at have en bilforsikring på ens bil. Hvis man har en gammel bil, så vælger mange kun at have en ansvarsforsikring, hvor man derimod med en ny bil ofte har en ansvars- og kaskoforsikring.

Uanset hvilken forsikring, at man har på sin bil, så vil man gerne have en billig bilforsikring.

Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt tid på at undersøge de forskellige forsikringsselskaber.

Derfor skal du have en bilforsikring

Hvorfor er det egentlig, at man skal have en kasko- eller ansvarsforsikring? Og hvad er forskellen på de to forsikringer?

En kaskoforsikring er, hvis man kører ned i grøften og ens bil bliver skadet, så skal man kun betale ens selvrisiko, og så betaler forsikringen for resten af udgifterne til værkstedet. Hvis man kører ind i andre, og ens egen bil også bliver skadet, så betaler forsikringen også det, hvis man har en kaskoforsikring.

En ansvarsforsikring er en forsikring, som man skal have uanset, om det er en gammel eller en ny bil, at man har. Hvis man er så uheldig at køre ind i en anden bil, så skal man kun betale for ens selvrisiko, og så sørger forsikringen for at betale for resten af udgiverne til den anden bil. Man får ikke selv en ny bil eller betalt for at få ens egen bil lavet.

En billig bilforsikring med gode fordele

Fordi at man finder et forsikringsselskab, der har en masse fordele, så betyder det ikke, at de ikke tilbyder billige forsikringer.

Derfor kan det netop godt betale sig at bruge lidt tid på at lede efter en billig forsikring. Man kan nemlig godt finde forsikringsselskaber med en god pris, hvor der er inkluderet nogle ekstra fordele.

Nogle ekstra fordele

Nogle forsikringsselskaber tilbyder nogen ekstra fordele, som er inkluderet med i prisen.

Ved de fleste forsikringsselskaber, så skal man være over 25 år for at blive elitebilist, men der er nogle forsikringsselskaber, der tilbyder, at man kun skal være 21 år for at kunne blive elitebilist. Man skal bare have kørt fejlfrit i 3 år. Fejlfrit betyder uden nogen registrerede skader.

Ved flere forsikringsselskaber har det også en betydning for ens forsikringspræmie hvilket postnummer, at man bor i, men her kan man også være heldig at finde nogle forsikringsselskaber, hvor det ikke har nogen betydning.

Nogen forsikringsselskaber tilbyder også dækforsikring, hvor uforudsete skader bliver dækket indenfor de 2 første år af dækkenes levetid uden selvrisiko, eller hvor de har nøgledækning, hvor de dækker udgifterne til en ny bilnøgle, hvis den man har, er blevet væk eller er gået i stykker. Igen ofte uden at man skal betale en selvrisiko.

Igen kan det nævnes, at det godt kan betale sig at bruge lidt tid på at finde den helt rigtige bilforsikring. Ofte vælger mange at tegne en bilforsikring der, hvor man har ens andre forsikringer. Ofte kan det også godt betale sig at have ens forsikringer samlet et sted, men nogen gange kan det omvendte også betale sig.