Gode råd til bilfinansiering

SPONSORERET

 

Der er nogle køb, som vi mennesker foretager uden at tænke synderligt meget over det, og så er der nogle køb, som kræver en del mere ekstra overvejelse. Når snakken går på bilkøb, er det hovedsageligt et køb, som hører til i den sidste kategori. Står du og skal på jagt efter en ny bil, og kunne du godt bruge et par tips til, hvad du bør vide, når det handler om finansiering af bilen? Så kan det på det varmeste anbefales, at du læser med i denne guide, da du dermed forhåbentligt vil blive klogere herpå.

Guiden vil blandt andet indeholde fordele og ulemper, som er forbundet med et brugtbilkøb. Derudover vil der være fokus på, hvad du bør vide, hvis du vil låne penge til købet. Overvejer du at låne penge, men er du samtidig på jagt efter en ny bank? Så kan du med fordel læse mere på www.findbank.dk.

 

Har du overvejet at købe en brugt bil?

Det kan med høj sandsynlighed være, at du har forelsket dig i en specifik bil, som du bare godt kunne ønske dig. Men har du overvejet, hvilke fordele der er forbundet, hvis du beslutter dig for, at du køber en brugt bil? Hvis ikke, så læs med her.

En klar og vel nok den mest iøjnefaldende fordel er, at en brugt bil som oftest kan anskaffes for en væsentlig mindre sum penge, end en ny bil kan. Dette er i sig selv en klar fordel, da du dermed spare en del penge. Hertil bør det nævnes, at det sagtens kan lade sig gøre at finde en brugt bil, som er i super god stand.

En anden væsentlig fordel udspringer fra den ovenstående fordel. Den handler nemlig om bilens værditab. Som en grundlæggende tommelfingerregel siger man, at en bil typisk mister omkring 15-20 procent af dens værdi årligt. Jævnfør at en brugt bil altså kan anskaffes for en mindre sum penge, vil denne procentdel altså også være mindre hos en brugt bil sammenlignet med en ny. Altså vil en brugt bil typisk miste mindre værdi, end det er tilfældet hos en ny bil. 

 

Skal du låne penge?

Det kan også være, at du står i en situation, hvor du ønsker at låne penge, så du kan finansiere dit bilkøb. Dette er ikke nødvendigvis nogen dårlig idé, dog er der visse ting, som du bør undersøge, inden du låner penge. 

Først og fremmest er det ganske essentielt, at du undersøger nødvendigheden af, at du optager et lån. Her skal du altså spørge dig selv, om du kan få råd til bilen, uden du låner penge. Derfor kan det varmt anbefales, at du sætter dig ned og bruger tid på at danne dig et grundigt øjebliksbillede af din økonomi.

Dernæst kan det varmt anbefales, at du danner dig et billede af, hvordan din økonomi vil se ud i fremtiden. Dette bør du gøre med henblik på, om det kan lade sig gøre, at du kan afdrage på lånet i fremtiden, uden at din økonomi ødelægges.