Hvorfor du bør købe din næste bil hos Sixtbilsalg.dk

SPONSORERET

Når det kommer til at købe en bil, der kan bringe dig sikkert og behageligt fra A til B, er det afgørende at vælge med omhu. Her træder Sixtbilsalg.dk dog ind på scenen med en god løsning for dig inden for bilhandel. Med deres imponerende udvalg af kvalitetsbiler og en god garantiordning, kan du finde en brugt bil med garanti blandt deres mange forskellige bilmærker og -modeller. Så hvis du står over for at skulle finde din næste bil, fordi den gamle skal udskiftes, så er der også flere overbevisende årsager til at overveje Sixtbilsalg.dk som din førsteprioritet. Disse årsager kan du blive klogere på herunder.

Du kan leje bilen, før du køber den

At leje en bil i 30 dage hos Sixtbilsalg.dk, før du beslutter dig for at købe den, kan være en fantastisk måde at få en ultimativ prøvetur. Når du lejer en bil i en længere periode end blot en enkelt prøvetur, får du mulighed for at virkelig lære bilen at kende og finde ud af, om den passer til dine behov og præferencer. Du kan tage den med på lange køreture – pendle til arbejde, køre i byen og på landet. På den måde kan du virkelig få en fornemmelse af, hvordan bilen opfører sig i forskellige miljøer og omgivelser. En anden fordel er, at du kan teste bilens funktioner og teknologi i længere tid. Du kan prøve alle knapper og kontroller, udforske infotainmentsystemet og se, om det passer til dine behov.

Få gratis 36 måneders teknisk forsikring

Sixtbilsalg.dk tilbyder også en gratis teknisk forsikring i 36 måneder for at give dig den tryghed, du som bilejer fortjener. Dette betyder, hvis der opstår tekniske problemer med din købte bil inden for de første 36 måneder, vil de dække omkostningerne. De ønsker at sikre, at du er tilfreds med dit køb og har ro i sindet, hvis der skulle opstå problemer. Deres tekniske forsikring er en ekstra fordel, som de tilbyder deres kunder for at sikre, at de får den bedst mulige oplevelse med deres bil.

Få din bil leveret til din adresse gratis

Sidst, men ikke mindst, så hjælper Sixtbilsalg.dk også med at få din bil leveret til din adresse – uden beregning. De tilbyder gratis levering af bilen direkte til dig. Du kan finde din drømmebil hos dem, og de sørger for at levere den til din adresse, så du kan prøve den i 30 dage. Så slipper du for besværet med at skulle hente bilen selv og aftale med bekendte/familiemedlemmer om at køre dig ud for at hente bilen. Sixtbilsalg.dk står klar til at gøre bilkøbet så nemt og bekvemt som muligt for dig.