Indlægssåler tilpasset dig

SPONSORERET

Dette indhold er sponsoreret

 

Døjer du med løberknæ, skæv kropsholdning og hammertæer? Eller har du måske nedsunken forfod eller er platfodet? Så er indlægssåler fra Senzone kommet for at hjælpe dig med dine fodproblemer, så du kommer i bedring. Mere end 10.000 mennesker er blevet frie for smerter med Senzone indlægssåler. Hvis du lider med samme smerter, kan Senzone hjælpe dig videre.

 

Hvad indebærer det at have en ‘nedsunken forfod’?

 

Hvis du oplever smerter i den øverste del af fødderne, når du eksempelvis går eller løber, så kan dette være et tegn på, at du lider af en nedsunken forfod. Problemet opstår fordi fodens lange mellemfodsknogler ændrer stilling, hvilket oftest sker hvis du løber eller går meget. Fødderne er udstyret med en form for “støddæmpere”, der giver et fjedrende afsæt, når man løber ture. Men hvis disse “støddæmpere” af en eller anden grund er beskadiget, så kommer der for meget tryk på foden, hvilket vil sige at den bliver overbelastet, og gør ondt. Symptomerne ses ofte hos kvinder, overvægtige, løbere eller gravide. I kvindernes tilfælde er det typisk dem der nyder at gå i høje hæle – men denne bedrift er foden slet ikke beregnet til at kunne, hvilket kan medføre voldsom smerte i forfoden. Ved overvægtige og gravide kvinder er det selve vægten der belaster foden, hvor løberne belaster “støddæmperne” når de sætter af og lander på en løbetur. 

 

Hvad indebærer det at være ‘platfodet’?

 

Platfod handler om, at anklen ruller indad, hvilket resulterer i, at svangen under foden flader ud, samt at forfoden drejer udad. Det er altså svangbuen der falder sammen og til sidst udløser smerten i foden. Dette kan oftest mærkes som en begyndende smerte under foden, som med tiden vil tage til og blive værre. Når der til sidst er udviklet decideret platfod, vil de fleste beskrive det som smerter under foden samt følelsen af, at man ikke kan stå almindeligt på foden. For nogle kan smerten kun afhjælpes ved operation, men med en indlægssål fra Senzone, kan du blive hjulpet lidt i den rigtige retning. 

 

Hvor har du ondt i fødderne?

 

De fleste oplever smerter i enten hælen, forfoden, under foden eller i akillessenerne. Det er de fire steder, hvor smerter i foden oftest kommer til udtryk. Heldigvis kan Senzone hjælpe dig med deres viden om årsagerne hertil og hvordan du undgår, at få ondt i fødderne.

Smerter i hælen skyldes ofte forkert fodtøj eller mangel på indlægssåler. Senzone har udviklet en specialsål, som modvirker lige præcis det problem og sikrer, at du får den nødvendige støtte. Du kan også bruge disse såler, selvom du ikke døjer med smerter, men blot for at forhindre dem i at komme.

Smerter i forfoden opleves både hos ældre mennesker eller folk der er aktive i dagligdagen, såsom løbere eller på arbejde. Denne smerte kategoriseres som nedsunken forfod eller forfodsfald, hvilket giver smerter. Smerten føles ofte brændende og stikkende, hvilket kan aflastes med en tilpasset sål. 

Ondt i fødderne opleves også oftest hos de aktive. Dette opleves eksempelvis hvis du er platfodet og dermed har overbelastet knoglerne i foden, da du ingen svang har. En tilpasset sål kan afhjælpe dette.