Leas din næste drømmebil

SPONSORERET

Dette er sponsoreret indhold

I stedet for at bruge hele din opsparing eller tage et lån, kan du få råd til drømmebilen ved at vælge lease den. Du har blandt andet muligheden for audi leasing. Er din drømmebil en Audi kan du med fordel lease den i stedet for, at investere i den. Der er en bred vifte af modeller til rådighed, så netop dit behov for drømmebilen kan stilles. Overvej dermed leasing af bil, hvis du går rundt med en drøm om at køre Audi. 

 

Hvad er leasing?

Som nævnt kan det oftest bedst betale sig at lease en bil. Når du leaser en bil betyder det, at du langtidslejer en bil hos en forhandler, der ejer den. Når du leaser får du overdraget brugsretten til den i en aftalt periode. Alderen for at få lov til at lease varierer, men som oftest skal man være over 21 år gammel. 

Det er som nævnt muligt at lease diverse typer af biler. Din drømmebil skal nok være at finde. Eftersom der findes så mange biler vil prisen for leasing også variere. Leasingprisen varierer ud fra bilmærke, størrelse udstyr og så videre. Det er dermed vigtigt at undersøge markedet og de forskellige muligheder for leasing af bil. 

Leasingperioden varierer også fra forhandler til forhandler. Perioden kan for eksempel vare mellem 24 eller 36 måneder. Når leasingaftalen er på plads, vil den forventede restværdi på bilen, efter leasingperioden, blive beregnet. Det vil sige, at du under selve leasingperioden betaler af på bilen helt ned til det pågældende restbeløb samt registreringsafgift. Når leasingperioden afsluttes skal bilen afleveres tilbage. 

 

Hvorfor vælge at lease?

Det kan virke mere økonomisk overskueligt at lease en bil i stedet for at købe den. Er du især glad for at udskifte din bil, kan det bedst betale sig at lease. Det kan også bedre betale sig at lease en bil, hvis du ikke kører mere end 15.000 kilometer om året eller, du blot ønsker en bil i et par år. 

Der findes også flere forskellige leasingtyper, så du kan vælge den, der passer til netop dig. Leasingtyperne inkluderer: privatleasing, releasing, bil-abonnement, langtidsleje, flexleasing, splitleasing og erhvervsleasing.

Ud fra leasingtyperne er blandt andet privatleasing meget populær. Fordelen ved privatleasing er, at det er en sikker finansieringsform. Budgettet på bilen kendes, da du får en ny bil. Du har mulighed for at opsige privatleasingen efter 11 måneder. Derudover er service og garanti inkluderet i leasingydelsen. Ulempen ved privatleasing er, at du er bundet til leasingaftalen i 11 måneder. Derudover skal du være klar over, hvor mange kilometer du kører eller har behov for, da du ellers kan få en stor efterregning, når du afleverer bilen igen. 

Inden du vurderer, om du skal lease eller købe en bil, skal du dermed være klar over, hvilket behov du har for din kommende bil. Ser man for eksempel på de antal kilometer, du skal køre, kan du hurtigt her vurdere, hvad der bedst kan betale sig, i forhold til om du skal lease eller købe din næste bil.