Lease en bil og drag nytte af mange fordele

SPONSORERET

Flere og flere er blevet mere afhængige end nogensinde før af at have en bil til rådighed. Det er den, som får hverdagen til at gå op i en meget højere enhed med arbejde, børn og diverse andre gøremål. Derudover optræder der også en stor interesse hos mange i forhold til hvilken bil, som man har med at gøre.

Leasing af biler

Den stor interesse for biler kan ofte blive begrænset af en privat økonomi. Det er de færreste, som har muligheden for at skifte bil hvert andet år eller hvert år. Derfor er der heller ikke de store muligheder for at afprøve og udforske forskellige bilmærker og biltyper. Her kommer leasing af biler ind i billedet. Dette er en ny måde, som man kan benytte sig af, når man taler om at ”købe” en bil.

Kort fortalt indebærer leasing, at man som privatperson eller i erhvervssammenhæng, langtidslejer en bil. I denne periode vil man have en ny brugt bil til rådighed, hvor du ikke har investeret i selve bilen, men blot betaler for at ”låne” bilen. Dertil vil man opnå diverse forskellige fordele.

Økonomiske fordele

Ved leasing af biler vil der blandt andet optræde helt klare økonomiske fordele. Først og fremmest vil man ikke skulle investere en stor kapital i bilen. Man behøver derfor ikke optage et lån eller bruge en opsparing. Det betyder samtidig, at man ikke vil skulle bekymre sig om eventuelle værditab på bilen, da det allerede vil være mistet.

Derudover er det, som appellerer til mange også, at der er tale om en fast månedlig ydelse. Det betyder, at man hver måned ville skulle betale det eksakt samme beløb. Der ville ikke komme uforudsigelige udgifter, da forsikringen også er dækket. Ens privat økonomi vil derfor være langt mere forudsigelig.

Sådan kommer du i gang med leasing af biler

Det er ikke yderligere forhindringer for, at man kan komme i gang med at lease en bil. Der er ganske få krav for vedkommende, nemlig følgende

·      Minimumsalder på 25 år

·      Vedkommende må ikke være registreret i RKI

·      Aftalen løber over minimum et år

·      Begrænset kørselsforbrug

Hvis man opfylder disse få kriterier, så er den største problematik kun at vælge. Man skal nemlig finde sin absolut drømme bil. Udvalget er stort, men her er det igen en fordel med leasing af bilen. Man kan blot skifte bilen ud efter ét år og prøve kræfter med en helt ny bil.