Mix, match og nye tendenser. Biler er som Ganni kjoler

SPONSORERET

Er bilen stået af, og er ikke til at få repareret, så er det måske på tide med en ny. Og straks her bliver det svært. Skal du og konen pludselig til at blive enige om, hvilken model I skal have, hvad den skal kunne, hvilket mærke og hvilken farve der er mest in for tiden, så kan diskussionen blive uendelig lang.

Måske har konen lidt sværere ved at forstå, hvorfor det absolut er vigtigt at købe en splinterny bil – og så en af de dyre. Eller måske er hun ikke villig til at spytte lidt ekstra penge i bilhandlen, bare for at få den helt rigtige farve.

Der er heldigvis lidt du kan gøre, for at sætte hende ind i, hvad den rigtige bil betyder for dig.

Overbevis din kone om den rette bil

Hvis din kæreste eller kone er fuldstændig uforstående overfor, hvorfor bilen skal være, som du siger, kan du lave en smart lille sammenligning.

Måske er hun en kvinde, der har klædeskabet fyldt med dyre designerkjoler i alverdens farver og længder.

Her kan du prøve at lave en sammenligning med dyre designerkjoler fra Ganni, og den type bil, du kunne tænke dig.

Ligesom med biler, kommer der en gang imellem en ny kollektion af Kjoler fra Ganni. Disse har måske helt nye farver eller en anden længde, end Ganni kjoler fra de tidligere kollektioner. På samme måde som med biler, der kommer i et redesign i en lidt federe farve, eller som har fået inkorporeret lidt ekstra lir.

Prøv at stille Ganni kjolerne og bilen op mod hinanden, når du skal forklare konen eller kæresten om, hvorfor det er en bestemt type af bil med et bestemt udseende, I bør anskaffe jer.

Som med kjolerne, kommer bilen i en bestemt farve, der rammer de nyeste tendenser. Ligeledes er der sandsynligvis lavet om på fejl og mangler, som har været irriterende ved tidligere modeller. Og afslutningsvis kan man blive nødt til at betale lidt ekstra for en bil af god kvaliltet, præcis som man betaler lidt ekstra for en kjole fra Ganni, så man er kvalitetssikret.

Du må gerne benytte snedige tricks

Det kan sikkert være svært for dig at overbevise om, at du skal have lov at købe den bil, du ønsker, ved blot at snakke lidt om kjoler. Måske hjælper det på det, hvis du prøver at overbevise kæresten på anden vis.

Der er med garanti én af Gannis mange designerkjoler, som hun har forelsket sig lidt ekstra i, så hvorfor ikke købe den til hende med det samme?

Hos Stoy finder du et stort udvalg af lækre kjoler fra Ganni i alverdens farver og mønstre, som går rent ind i ethvert pigehjerte.

Står du med kjolen i hånden, kan hun måske bedre forholde sig til teorien om, at biler er for dig, som Ganni kjoler er for hende. Måske får hun pludselig øjnene op for vigtigheden af både kvalitet og udseende, når det kommer til biler.