Nyt på Tjekbil!

SPONSORERET


Vi har lavet en opdatering af Tjekbil – og har tilføjet nogle fede funktioner, der giver dig endnu bedre overblik!

Vi har tilføjet nogle vigtige features, som gør Tjekbil endnu mere uundværlig

Se om bilen er meldt stjålet

Når du køber en bil, skal du være sikker på, at bilen ikke er meldt, da du i yderste konsekvens kan blive dømt for hæleri, hvis det bliver vurderet, at du har handlet i ond tro. Er uheldet ude, og du ved nummeropslag på Tjekbil.dk opdager, at bilen er stjålet, så kontakt dit lokale politi.

Undgå kilometerfusk

Det er ikke ulovligt, at ændre på kilometertallet – så længe, man oplyser om det ved et salg. Du risikerer, som køber, at betale for meget for bilen i forhold til dens egentlige værdi –  og endnu værre – er der fiflet med km-tælleren, og du sælger bilen videre (i god tro),  kan du risikere at være ansvarlig for den nye ejers tab.

På Tjekbil får du hurtigt besked i oversigten, hvis der kan være mistanke om, at der er nedjusteret på på km-tælleren melllem de to sidste syn. Herefter kan du se nærmere i de tidligere synsrapporter, så du kan se de faktiske tal. Husk også at tjekke det tal, der står på km-tælleren nu og sammenlign det med sidste syn – virker det troværdigt?

Søg på stelnummer

En ting er at slå nummerpladen op, men du skal også sikre dig, at bilen har det stelnummer, der hører til. Nogle gange sker det, at man køber en bil uden nummerplade, og her kan tjekbil.dk også hjælpe dig – nu kan du nemlig slå stelnummeret op og få adgang til de samme informationer, som du får ved nummerpladeopslag.

 

Læs også vores artikler omkring: Restgæld – Kilometertal – Omregistrering – Synsrapporter