Sådan kan roaming effektivisere virksomhedens arbejdsgange ved udlandsrejser

SPONSORERET

Annonce fra Telenor

Roaming kan være en gamechanger for små virksomheder, hvor medarbejderne ofte er på farten. Det er nemlig en måde at sikre konstant adgang til data og kommunikation, uanset hvor I befinder jer i verden. Dette kan i høj grad effektivisere virksomhedens arbejdsgange og gøre det lettere for medarbejderne at arbejde sammen på tværs af geografiske grænser. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan roaming kan hjælpe jeres virksomhed med at bibeholde de gode arbejdsprocesser og mindske omkostninger.

Mindsk jeres omkostninger, og brug tid på det vigtigste

Når medarbejdere rejser i udlandet, kan roaming-omkostningerne hurtigt blive en stor post i det samlede budget. Det er her, at et abonnement med roaming kan hjælpe jer med at reducere omkostninger, så der er plads i økonomien til det, der er vigtigst. Hos Telenor Erhverv kan du få roamingpakker, der omfatter Europa eller hele verden, hvor I kan tale og bruge data helt uden bekymring, fordi I rejser med en fast, høj datamængde.

En roamingpakke er altså en enkel og effektiv måde at fastholde lave omkostninger i udlandet og samtidig give medarbejderne mulighed for at kommunikere frit og uafbrudt, uanset hvor I befinder jer i verden.

Med roaming sikrer I tilgængelighed og god kundekontakt

Global tilgængelighed er afgørende for virksomheder, der har kunder og partnere over hele verden. Med en roamingpakke kan medarbejderne nemt få adgang til internettet og opkaldstjenester uden at skulle connecte til wifi og dermed opretholde kommunikationen med kollegaer, kunder og partnere. I behøver altså ikke længere misse et vigtigt opkald fra en kunde, og I kan hurtigt handle på en forespørgsel fra kolleger, selvom nogle af jer sidder på den anden side af jorden.

Tilgængelighed er en af de vigtigste elementer i den gode kundekontakt og høje kundetilfredshed, og derfor skal I kunne besvare henvendelser hurtigst muligt — også selvom den pågældende medarbejder er i udlandet.

Øg sikkerheden på udlandsrejser med roaming

Roamingtjenester kan være en afgørende faktor for jeres virksomhed, når I ønsker at beskytte jeres følsomme data samt sikre pålidelig kommunikation på tværs af forskellige tidszoner og lande. Når I kommunikerer eller søger informationer online via roaming — i stedet for at benytte fremmede og usikre netværk — kan I sikre, at jeres data er beskyttet mod potentielle trusler og derved fortsætte arbejdet uden bekymring.

I dag er datasikkerhed mere vigtigt end nogensinde før. Derfor bør virksomheder foretage de nødvendige ændringer, der skal til for at beskytte egne og kunders data og informationer. Roamingtjenester er en af de bedste måder, hvorpå du kan beskytte din virksomhed, når dine medarbejdere rejser. Dette kan gøres med smart roaming i udlandet.