Sådan kommer du i gang med at tage et kørekort

SPONSORERET

Det er ikke alle, der har behov for at tage et kørekort, men det kan være en stor fordel at have. Hvis man f.eks. bor på landet og skal have mulighed for at kunne komme fra A til B, så er et kørekort en stor hjælp. Mange tager et kørekort i forbindelse med studiet eller arbejdet og har brug for det i deres hverdag. Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte, når man gerne vil tage et kørekort. Læs med her, hvis du vil vide mere.

Tag dit kørekort hos Fyens fedeste køreskole

De første skridt til at tage kørekort er at finde ud af hvilken type kørekort, man ønsker at tage. Herefter skal man have fundet ud af, hvor man gerne vil tage sit kørekort. Bor du på Fyn, er det en oplagt mulighed, at vælge LZ Køreskole, Fyens fedeste Køreskole. Der er tre forskellige typer kørekort i Danmark, og de hedder henholdsvis B, BE og B96. Kørekort B giver dig adgang til at køre personbil med trailer eller varevogn med tilladt totalvægt på op til 3500 kg. Kørekort BE giver dig adgang til at køre personbil med anhænger med tilladt totalvægt på over 3500 kg. Kørekort B96 giver dig adgang til at køre motorcykel med sidevogn eller autocamper.

Vælg imellem forskellige kørekortpakker

Ligesom hos de fleste andre køreskoler kan du også hos LZ køreskole, Fyens fedeste Køreskole vælge imellem forskellige kørekortpakker. Der er flere kategorier at vælge imellem alt afhængig af dit behov. Der er for eksempel det almindelige kørekort, kategori B – også kendt som lovpakken. Derudover så er der også guldkortpakken. Guldkortetpakken er mere end bare et kørekort – det er en oplevelse og et fællesskab. Guldkortet koster: 18.500,- Prisen er inklusiv både køreprøve og leje af skolevogn. Teoriprøvegebyr og førstehjælp betales separat. Herudover er der også kørekort til motorcykel, bil med automatgear, handicapkørekort og generhvervelseskørekort. Hvis du føler, at du ikke får nok teori og nok køretimer med de pakker, der er, kan du tilkøbe ekstratimer efter behov.

Hvor lang tid tager det at tage kørekort?

Det tager typisk omkring et halvt år at tage kørekort, hvis man har forberedt sig godt til teoriundervisningen. Herefter skal man have bestået teoriprøven, før man kan gå til køreprøven. Når man har bestået køreprøven, så er man færdig med at tage kørekort. Det kan variere fra person til person, hvor hurtigt det går. Når først du har fået dit kørekort, vil du være lykkelig over den frihed du har fået, og kan transportere dig selv lige derhen, hvor du har lyst.