Sådan kommer du nemmere og mere sikkert af med din bil online

SPONSORERET

Har du besluttet dig for, at du gerne vil af med din brugte bil, men du er ikke sikker på, hvordan du skal starte processen for at få et godt salg, så er der heldigvis råd at hente. I denne artikel kan du finde tre, som kan hjælpe dig godt på vej, så du kan komme af med din bil nemt og simpelt, online. Denne form for sikkerhed gælder dog ikke udelukkende for handel af biler. Når du for eksempel skal sælge dit hus, så er der også producerer at følge, hvoraf en af dem er at udarbejde en tilstandsrapport. læs mere her, hvis du gerne vil vide mere om, hvad en tilstandsrapport skal indeholde, og hvordan du nemmest får en til dit hjem. 

Tag gode billeder af din bil 

Når du skal af med din bil online, så skal du huske, at det hele handler om blikfang, når du skal finde en køber. Dette betyder, at du skal have billeder af din bil, som du kan ligge i din annonce, som kan trække en køber til. Disse billeder skal være klare, og de skal være fri for rod i baggrunden. Derudover er det vigtigt, at du har vasket din bil både indeni og udenpå, inden du tager billederne, så bilen fremstår så god som mulig. Kan du ikke finde den gode baggrund, så er det også en god ide, at du kører bilen i skoven eller et andet sted, hvor der er pæn natur. Så fremstår bilen pænere og mere salgsklar.

Vær klar i mælet

Det kan være fristende at lyve sin bil bedre, end den egentlig er. Er der en skramme i døren, så bliver bilen hurtigt betegnet som “charmerende” eller som havende “patina”. Dette er dog ikke den bedste måde, hvorpå du kommer af med din bil. Den bedste taktik i en salgsannonce her er, at du er klar i mælet omkring tilstanden af din bil. Køberen skal alligevel se den fysisk, inden der bliver skrevet under på en kontrakt, og du bør derfor altid være så ærlig som mulig, når du skal skrive, hvordan din bil kører og ser ud. 

Find den realistiske pris

Når du skal sælg din bil online, så er det vigtigt, at du finder den helt rigtige pris. Dette skal være en pris, som matcher bilens tilstand, og som kan konkurrere med de andre biler af samme stand, model og mærke, og du bør derfor altid se på den samme type af bil på markedet og bedømme din pris herudfra.