Sælg din bil gratis på Bilhandel.dk

SPONSORERET

Bilhandel.dk er en platform, som er udviklet til personer og forhandlere, der ønsker at sælge sine biler gratis. På Bilhandel kommer annoncerne ud til over 500.000 bilglade personer på tværs af forskellige kanaler.

Der findes et hav af websites, hvor du kan sælge din bil. Men Bilhandel har valgt at gøre det gratis for sælger for at imødekomme alle forhandlere og privatpersoner, som vil sælge deres bil på internettet.

Bilhandel eksponerer deres annoncer igennem flere websites som Autouncle, Bilgalleri, BilEkspressen og Jubii. Det betyder, du kun skal oprette din annonce én gang og så sørger Bilhandel for resten.

Sælg din bil igennem Bilhandels app

Bilhandel har efterfølgende udviklet en app, som er gratis tilgængelig på iTunes og Google Play. Appen er én stor markedsplads for biler, biludstyr og reservedele. Appen er brugervenlig og nem at navigere rundt i, hvis du søger en bestemt bil eller bare ønsker at se markedet for biler til salg.

Med få klik kan du sælge din bil på Bilhandel. Her på billederne kan du se, hvor nemt det er at oprette en annonce. Du kan tilføje billeder, videoer eller tage nye billeder direkte igennem appen.

Du kan kontakte sælger gennem direkte telefon eller en chatfunktion, som du f.eks. Kan forbinde med din personlige Facebookprofil – enkelt og nemt!

Tip:

Når du skal sælg din bil, er det vigtigt at du tager billeder af hele bilen og får alle vigtige oplysninger med. For at fange køber kan du understrege vigtige ting som f.eks. Nysynet, lædersæder, kilometer, hestekræfter eller andet, som kunne gøre bilen endnu mere interessant.