Sammen skaber vi et samlingssted

SPONSORERET

I en global verden, hvor grænser udviskes, og vi handler med hinanden som aldrig før, har vi fået et større behov for noget, der samler os. Røg, larm og fuld speed. Særligt bilen og en god fodboldkamp er blevet to naturlige samlingspunkter for mænd. Et frirum hvor det i høj grad er fart og spænding, der er i højsæde.

Videndeling, om de erfaringer de har gjort sig gennem årerne, fylder en væsentlig del af samtalen, når mænd samles og debatterer biller eller fodboldkampe. Store overvejelser om hvorvidt der følger for stor en risiko med i handlen om den billigste og ældste Volkswagen, eller om den pristunge og nye Merceds er prisen værd. Vi stiller os selv spørgsmålet om, hvorvidt det er en nødvendighed, at bilen skal være dyr for at opfylde vores drømme. Valget er stort og af stor betydning. Den nye bil er en fest, man deler med sine venner – et socialt samlingspunkt. Den er af så stor betydning, at den i nogle tilfælde vil blive en del af ens identitet. Man knytter sig til den.

En del af noget større

En bilelsker knytter sig til bilen, på samme måde som fodboldfans knytter sig til byen hold og samles derom. Det er som AGF-fans, der troligt tropper op, når byens hold sætter sine ben på Ceres Park Arena i Aarhus for at kæmpe om to point. Et forum, der skaber et samlingspunkt, hvor ligesindede fans mødes og debatterer, deler nyheder og holder hinanden opdateret om klubben. Tilfælles har de interessen for Aarhus’ fodboldhold. Sammen mødes de og skaber et stærkere AGF.

Personer med samme interesse mødes og skaber et fællesskab – et miljø hvor det er rart at være, og hvor man kan styrke sit netværk og inspirere hinanden. AGF-fans står sammen og skaber et stærkere sammenhold i byen, mens bilentusiasterne står sammen om købet af den rigtige bil. Rygter aflives, advarsler udsendes og nyheder deles. Rygtet om den lokale klub eller fusk med kilometertælleren vil sprede sig med vinden til den restende del af fællesskabet og derved blive af- eller bekræftet.

Bilentusiast eller fodboldfan. En fællesinteresse skaber et samlingspunkt, hvor man kan mødes med ligesindede for at debattere, dele sin erfaring eller blot for at skabe et frirum. Formålet er at bidrage til den fælles vision ved at styrke, udvikle og hjælpe de med samme passion, så man kan bevare et centralt samlingspunkt. Et samlingssted hvor hvert individ ønsker at bidrage til noget større, og hvor netop det er motivationen for at være en del af fællesskabet. Sammen skaber man en debat, der gør man hinanden mere vidende. Et centralt element for at kunne træffe det rette valg, hvad enten det gælder investering i en nye bil eller odds på byen fodboldhold.