Tjek nummerpladen før køb

SPONSORERET

Hos Tjekbil har du mulighed for at tjekke en nummerplade, og få adgang til en række informationer om køretøjet. Du kan for eksempel få oplysninger om gæld i bilen, tidligere synsrapporter, kilometertal, teknisk info, forsikring, afgifter, kilometerfusk og meget mere, hvilket kan være særdeles fordelagtigt inden investering i en ny bil med tilhørende nummerplade. 

 

Find din nye bil i Egå

Inden du begynder at tjekke nummerpladen for diverse informationer, skal du først og fremmest på jagt efter dit nye køretøj. En mulighed lokation for at udspejde nye biler er i dit, mit og vores Egå. Egå byder på diverse bilhuse, der alle har en målsætning om at møde dig der hvor dit behov er, og som står klar til at hjælpe dig med at finde din nye, brugte bil. 

 

Bliv klogere på bilen

Der findes et stort marked for brugte biler, hvilket giver dig stor mulighed for at finde lige præcis den bil, du altid har haft i tankerne. Der findes desværre også nogle utroværdige sælgere iblandt den store mængde forhandlere, professionelle såvel som private, der ønsker at gøre en god og ærlig handel, men som alligevel formår at lyve deres biler i bedre stand, end de egentlig er på salgsdagen. Derfor anbefaler Tjekbil altid at du tjekker bilens nummerplade oplysninger, inden du køber, samt finde ud af hvem der står som ejer af bilen, så du kan tjekke om den person der er angivet, stemmer overens med den person, der er sælger af den brugte bil. Tjekbil guider dig gennem hele processen, indtil du endelig skriver under på slutsedlen. 

 

Formålet med Tjekbil

Tjekbil blev oprettet, fordi stifterne af siden selv følte sig lidt fortabte i handelssituationen, da de skulle købe brugte biler, for første gang. Man kommer hurtigt til at tage ejerskab over bilen, uden at tage højde for de komplikationer der kan opstå, hvis man ikke foretager et tjek af bilens nummerplade og sørger for at handlen foregår på sikker og lovlig vis. Der findes et utal af fede biler derude, men risikoen for at blive snydt i en handel ved at købe noget ubeset, og derefter opdage at det er ringere end forventet, er overhængende, især når man køber fra en privat person. Derfor er det vigtigt at vide hvad man skal kigge efter, når man sætter sig til at slå alle nummerplade oplysningerne op. 

Dette har Tjekbil sørget for at gøre så nemt som muligt ved at samle alle informationer på én samlet opslagsside, hvor du kan få tilgang til alle informationer og foretage et komplet nummerpladetjek, på et sted. 

 

Nummerplade oplysninger 

Ved at slå en nummerplade op på tjekbil.dk får du adgang til en række informationer om køretøjet. Hvis der er en gæld i bilen, kan du se navnet på personen der skylder penge. Du kan også få oplyst tidligere synsresultater samt datoen for det næste planlagte syn af bilen. Det er også vigtigt at du kender til bilens registreringsnummer, når bilen skal omregistreres ved køb af bilen. Disse oplysninger du også finde gennem bilens nummerplade.