Tre gode bøger om biler

SPONSORERET

Dette er sponsoreret indhold

Som bilentusiast kan man næsten ikke undgå at være lidt interesseret i bøger om biler. Der findes nemlig uendeligt meget litteratur om bilernes verden, bilmærker, historier om biler og skønlitterære historier med afsæt i bilmærker. Der findes bøger til alle bilentuasiaster uanset, om man er til tunge biografier, eller om man er bedre kan lide at kigge på bilernes perfomance og billeder. I dette indlæg kigger vi på tre forskellige bud på, hvad man kan læse, hvis man gerne vil i gang med at læse en god bog om biler. Der er nemlig masser af bøger at tage fat på, og der er masser af forskellige historier fra bilverdenen. Derfor kan det kun anbefales, at man går på biblioteket eller skriver sig op på en platform, der serverer bøgerne til billige priser. Et bud på det er Bookmate, der er en platform med mange tusinde forskellige bøger om alle tænkelige emner. Her kan man også finde et bredt udvalg af bøger. Du kan tjekke Bookmates bibliotek ud her: Bookmate 

Formel 1 – Peter Nygaard

Formel 1 står for mange motorsportsentusiaster som det ypperligste indenfor motorsportens ædle kunst. Det er her historier skrives og drabelige kampe udkæmpes. Dette er også tilfældet i Peter Nygaards bog om netop Formel 1. Her skildrer han de største kampe, der er udkæmpet på racerbanen, og giver samtidigt læseren en forklaring på de mange hold, racerkørere og legendariske baner. Formel 1 er for alle, der enten interesserer sig for Formel 1 eller gerne vil komme til at interessere sig for det.  Med Peter Nygaards bog i hånden er det 100 % sikkert, at man kommer til at se det episke racerløb fra et helt nyt perspektiv. Samtidig kommer man helt med ind i maskinrummet, når det går rigtig stærkt i Monaco, Barcelona og resten af verdenens Formel 1-baner. 

The Book – af Tom Kristensen

Når man taler om dansk motorsport, er der kun én ukronet konge. For selvom Kevin Magnussen som den første dansker nogensinde kører i Formel 1, er det stadig Tom Kristensen, der sidder tungt på toppen af dansk motorsports trone. Med hele ni sejre i det legendariske 24-timers løb Le Mans holder danskeren rekorden for allerflest sejre i det traditionsfyldte racerløb. Det har gjort ham udødelig i dansk motorsport og resten af den danske sportsverden. Alle disse oplevelser har han skildret i bogen “The Book”, om sine mange sejre, op- og nedture, og meget andet fra hans lange racerkarriere. 

Enzo Ferrari – af Brock Yates

Der er nok ikke ret mange, der har haft så stor indflydelse på måden man kører racerløb på som Enzo Ferrari. Den ikoniske mand, der i sine unge dage var racerkører for Alfa Romeos Racing Team, besluttede sig for at starte for sig selv. I starten var det “bare” et racerhold, men som årene gik udviklede han også gadebiler, der i dag er kendt under skaberens efternavn, “Ferrari”. Enzo Ferrari grundlagde et af de mest vindende racingdynastier i historien og skabte samtidigt en af de mest prestigefyldte biler med det ikoniske hestelogo. Det har Brock Yates skrevet en bog om, hvor han går i detaljer med Enzo Ferraris Liv.