Tre gode råd til dig, der skal have ny bil

SPONSORERET

Forberedelse er alfa og omega, når man skal købe ny bil. Og det gælder uanset hvilken form  for finansiering, du vælger – om  det hedder brugt bil, ny bil eller måske leasing. Der er rigtig mange ting, der skal overvejes og undersøges før man kan sætte sin underskrift på en eventuel slutseddel. Og dette kan måske føles en smule uoverskueligt – men så er det godt, at du i denne artikel kan blive meget klogere på de grundlæggende ting, som du bør overveje inden du skal have ny bil.

1: Ny bil, brugt bil eller leasing?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv hvordan din nye bil skal finansieres – altså om du vil købe en ny bil, købe en brugt bil eller du er mere til leasing af bil frem for et køb. Tit og ofte har økonomien en stor rolle at spille, når man skal vælge dette, fordi det som oftest er en billigere løsning (på kort sigt) at vælge leasing frem for køb, fordi man i mindre grad binder sig økonomisk. Har du brug for vejledning i forhold til leasing, kan du tage kontakt til perbcars.dk, som er eksperter på området, eller du kan kontakte din lokale bilforhandler for at få et godt tilbud på en ny eller brugt bi.

2: Spar penge op til udbetalingen

Økonomien er – som vi allerede har været inde på – meget vigtigt, når det kommer til et bilkøb. For det er nok de færreste, der ønsker at sætte sig i gæld for at købe en bil, hvis de kan undgå det. Det er derfor en rigtig god idé at spare penge nok op til udbetalingen på sin bil, så man ikke skal optage mere gæld end højst nødvendigt, når man går på jagt efter sin nye bil. Jo mere du har sparet op, jo større et udvalg vil du også have at vælge imellem.

3: Sikkerheden bør komme i første række

Når vi snakker om sikkerhed kommer økonomien rent faktisk ind i billedet igen. For som tommelfingerregel skal man huske, at pris og sikkerhed som regel hænger sammen, når det kommer til biler. Og derfor skal man overveje hvor meget bil, man kan få for sine penge – og omvendt, hvilket og hvor meget sikkerhed har man behov for, for eksempel hvis man skal køre med børn i sin bil. Her er sikkerheden ekstra vigtigt, og den bør man ikke gå på kompromis med selvom man kan spare nogle penge.