Tre måder, hvorpå du kan lade din personlige stil komme til udtryk i din dagligdag

SPONSORERET

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Har du brug for inspiration til, hvordan du bedre kan udtrykke din personlige stil? Måske har du tænkt over, at du træffer mange valg baseret på, hvad der er moderne frem for hvad du selv kan lide? Der er mange måder at lade sin personlige stil komme til udtryk på, og vi giver dig vores tre favoritter i denne artikel. Så læs med herunder, hvor vi giver dig tre bud på, hvordan du i din dagligdag kan lade din personlige stil skinne igennem – både når det kommer til din bil og dit hjem.

1: Indret dit hjem med masser af charme og personlighed

Når du indretter din lejlighed, dit værelse eller dit hus, er det vigtigt, at du indretter med de ting, som betyder noget for dig, din personlighed og din stil. Med andre ord gælder det altså ikke om at få dit hjem til at ligne det, du finder i alle boligmagasinerne, men tværtimod bør du bruge mere personlige genstande i din indretning. Vælg for eksempel et spejl på Roomformore.dk i en farve eller facon, som du godt kan lide – uanset om den er moderne eller ej. På den måde får du mere charme og personlighed med i din indretning.

2: Vælg en bil, der passer til din stil

Det er naturligvis ikke kun i hjemmet, man kan udtrykke sin personlighed og sin personlige stil. Det kan du også, når det kommer til den bil, du kører i. For der kan være stor forskel på, om du vælger din bil efter hvad der er smart lige nu, eller om du rent faktisk har valgt en bil, der passer til din stil. Du kan også vælge at specialdesigne din bil, så den kommer til at få et udseende, der passer 100 % til dig og din personlige stil. 

3: Brug dine yndlingsfarver

En rigtig god og nem måde at få personligheden til at skinne igennem er ved at gøre brug af dine yndlingsfarver. Det kunne både være farven på din bil, som du vælger på baggrund af din yndlingsfarve, men det kan også være i din boligindretning, du vælger at bruge dine yndlingsfarver. Er du for eksempel helt vild med pink og lilla, skal du ikke være bange for at bruge netop disse farver i din indretning. Farverne vil også bringe en masse farve og liv til rummet, udover at de afspejler din stil. Prøv dig frem med eksempelvis lilla håndklæder på badeværelset eller pink puder i sofaen.