Turen går til Costa del Sol

SPONSORERET

Dette indhold er sponsoreret. 

Trænger du til sol, sommer og varme? Måske også en ny spændende kultur, som på mange måder ikke minder om Danmarks? Costa del Sol er den perfekte feriedestination, lige meget om du er en strandløve, eller mere nyder af storbylivet eller de gamle traditioner, kultur og historie. Det er en kyststrækning der har det hele, og det hele er blot tre til fire timers flyvetur væk fra Danmark. Ned det den sydspanske kyst. Costa del Sol er en kystlinje på omkring 200 kilometer. Den ligger i Andalusien, og nærmere betegnet i provinsen, som vi kender ved navnet Malaga.

Det er klart Europas solkyst, hvor du kan være sikker på skønt solskin hele året rundt. Samtidig kan nu nyde godt af det smukke middelhav, kigger du den ene vej, og store, spændende bjerge kigger du den anden vej. Iblandt alt dette vil du også finde vinmarker, olivenlunde, eksotiske sandstrande og store hvide skyskrabere. Drømmer du om en spændende, solrig ferie med stor mulighed for både oplevelser og afslapning, så skal du klart på jagt efter en feriebolig langs den smukke kyst Costa del Sol.

Det spændende byliv

Selve Costa del Sol finder du i provinsen Malaga, som er beliggende i den spanske landsdel ved navn Andalusien. Langs den 200 kilometer lange strækning finder du et hav af forskellige byer, som du kan rejse til. Er du til storbyfornemmelser, bør du overveje en feriebolig i selve byen ved navn Malaga. Det er hovedstaden i området, og faktisk Spaniens sjette største by – og hjemby til en af verdenshistoriens største kunstnere: Pablo Picasso. Derfor er byen også meget præget af Picasso.

Du vil også finde Alcazabaen i Malaga, som er en historisk fæstning fra tilbage til 700-tallet. Du vil også kunne finde en smuk, historisk katedral fra 1500, en tyrefægtningsarena, et enormt madmarked, en fuglepark, og ikke mindst enorme hoteller og ferieboliger i højhuse langs stranden. Faktisk rejser mere end seks millioner turister hvert år til Malaga. Til gengæld er der også mange andre byer finder en feriebolig i Costa del Sol. Du kan eksempelvis tage til Torremolinos som er en af de større og nyere byer kendt for turisme langs kysten. Her finder du blandt andet en otte kilometer lang sandstrand og store shoppingcentre. Et sikkert hit af en feriedestination er også den eksklusive ferieby Marbella, som mange danskere også kender til. Går du på jagt efter en feriebolig her, vil du kunne have en fantastisk ferie, om du er til solskin ved poolen eller stranden, eller om du er til museer, den smukke gamle bydel, eller luksusyachts i det eksklusive navn Puerto Banus. Måske du endda kan rende ind i George Clooney eller Sean Connery, mens du er her.

Costa del Sol byder på en masse andre solskinsbyer langs kysten. Derfor kan du også nemt finde en feriebolig i byer som Benalmadena, Fuengirola, Velez-Malaga, Mijas, Nerja og mange flere, som smukt strækker sig langs kysten fra Klipperne Maro i øst to Punta Chullera i vest.

Den sydspanske oplevelse

Når du har fundet din feriebolig i Costa del Sol, får du rig mulighed for at opleve en masse spændende ting. Du kan tage på vandring i bjergene, eller besøge nogle af de historiske byer beliggende mere centralt inde i Malaga-provinsen, som for eksempel den smukke lille by Ronda, som er fyldt med historiske monumenter. Du kan også hurtigt fra Costa del Sol komme til den kunstneriske storby Granada, hvor du finder det smukke palads Alhambra fra 1200-tallet. Du kan tage på vinsmagning og smage den lokale hedvin, eller sherry, ved navn Malaga. Du kan også nemt finde en af verdens bedste golfbaner tæt på. Måske du er til god mad? Du vil også kunne finde mange Michelinrestauranter i området og et hav af forskellige autentiske restauranter med lækker sydspansk mad, som eksempelvis Pescaito Frito, Ajoblanco eller Gazpacho. Du går heller aldrig galt i byen med en omgang tapas på en af de mange tapasrestauranter.

Er du på jagt efter en ferie til dig og kæresten, dig og dine venner eller måske dig og familien, så er Costa del Sol en perfekt destination. Du kan finde noget for enhver, og langs kysten finder du en masse skønne ferieboliger – jagten skal bare i gang, og flybilletterne bookes.