3 gode grunde til hvorfor du skal benytte et lagerhotel til din virksomhed

SPONSORERET

Hvis du er selvstændig og ejer en webshop, hvor du lever af at sælge produkter, kan det være en fordel for dig at benytte et lagerhotel til webshop, da lagerstyring er altafgørende for, at din webshop får succes. Et lagerhotel kan bruges til at effektivisere din forretning samt give dig som webshopejer mulighed for at fokusere på andre vigtige ting end lagerhotel, pakkehotel og lagerstyring. Der vil uden tvivl være noget betænkelighed ved at outsource sit lager til leverandører, men i sidste ende vil det gavne din forretning. Tag eksempelvis en virksomhed som sokkeposten.dk, som blandt andet sælger uldsokker, nylonstrømper og strømpebukser. Selvom virksomheden måske er relativt lille, kan de alligevel have brug for mere lagerplads end bare et kontor. Derfor er det en fordel for dem at benytte sig af et lagerhotel til webshops, som også kan fungere som et pakkecenter, hvor de får hjælp til at sende deres varer. Hvis du er nysgerrig på, hvorfor et lagerhotel er godt for din virksomhed, så læs med herunder, hvor vi giver dig 3 gode grunde til at bruge et lagerhotel til din webshop.

Husk du kan slå din nummerplade op, og tjekke restgæld i bil her.

Du får professionel lagerstyring

Ved at benytte et lagerhotel til dine varer er du sikret professionel hjælp i forhold til både lagerstyring, varemodtagelse og integration med webshop. Via et lagerhotel er der også garanti for logistikstyring, så du får struktur og overblik over dit lager. Det kan derfor godt betale sig at bruge et lagercenter, hvis du synes, det kan være uoverskueligt selv at holde styr på dit lager. 

Vi har samlet et overblik over, hvor der er motorkontor – se dem her!

Mulighed for pluk og pak

Hos mange lagerhoteller er der mulighed for at tilvælge pluk og pak, hvor lagerhotellet tager sig af webshoppens ordrer og sørger for, at de bliver pakket og leveret til kunden. Hvis du vælger pluk og pak, behøver du som ejer ikke selv at stå for at sende dine varer, og du kan i stedet varetage alle de andre opgaver i forbindelse med webshoppen.

Læs alt om advarselslamper her!

Forholdsvis billig pris

Hos de fleste lagerhoteller skræddersyer de tilbud alt efter kundernes behov. Prisen afhænger af, hvor meget plads du har brug for, og hvilke ydelser du gerne vil have. Ikke desto mindre kan et lagerhotel være et billigere alternativ til opbevaring af dine varer, hvis din virksomhed stadig er for lille til at have råd til et varehus.