Fleksibel billøsning med Dansk Turbo Teknik

SPONSORERET

 

Dette er sponsoreret indhold

Det kan være svært at finde den helt rigtige billøsning, der passer til netop dit behov og økonomiske forhold. Der er mange ting du skal overveje, når du skal investere i en ny bil. Skal du købe ny, brugt, flexleasing eller noget helt fjerde? Med Dansk Turbo Teknik kan du nemt få overblik over dine mange muligheder i Københavnsområdet. 

 

Køb brugt

Det kan være mange årsager til at investere i en brugt bil. For mange er det af økonomiske årsager, især hvis det gælder en bestemt drømmebil, men det kan også være på grund af bæredygtighed. Hos Dansk Turbo Teknik kan du finde et stort udvalg af brugte luksus biler. De har gennem 30 år specialiseret sig i special- og luksusbiler, og forhandler blandt andet mærker som Audi, Mercedes-Benz, Porsche og Tesla. Så hvis du, ligesom mange andre, går og drømmer om en helt bestemt bil, så kan du helt sikkert finde den til den god pris hos Dansk Turbo Teknik. Hvis du ikke lige kan finde netop det mærke eller den model, du leder efter, kan de med al sandsynlighed skaffe den til dig alligevel. De har nemlig et stort internationalt netværk blandt bilforhandlere rundt omkring i Europa. På den måde kan de alligevel levere netop din drømmebil til den bedste pris. Du kan finde din nye brugte bil om du skal bruge den privat eller som firmabil. 

 

Flexleasing

Du behøver ikke nødvendigvis have fat i den helt store pengepung, hvis du ønsker en ny bil. Der findes nemlig mulighed for at indgå en flexleasing-aftale med et leasingselskab. Flexleasing giver dig mulighed for kun at betale registreringsafgift på bilen i den periode, hvor bilen indgår på leasingordningen. På den måde opnår du økonomiske fordele gennem flexleasing, da du undgår at betale den fulde registreringsafgift på 150 %. Desuden giver denne løsning dig mulighed for at skifte bil hvert halve år. Med andre ord har du mulighed for at lease en smart cabriolet i sommerperioden, og når vinterperioden nærmer sig, kan du skifte til en stationcar eller SUV. 

Med flexleasing undgår du som sagt at skulle betale for hele registreringsafgiften. I stedet skal der betales en delafgift, som består af to dele og opkræves af SKAT. De to dele er en afgift og rente af afgiften. Afgiften betales pr. hele påbegyndte måned af den samlede afgift. Det udestående beløb for registreringsafgiften betales i form af et rentetillæg, hvilket i Danmark lige nu ligger på 3,6 %.

 

Sådan fungerer flexleasing

Flexleasing er en optimal løsning for dem, der ønsker at indgå en fleksibel leasingaftale. Når du flexleaser en bil, skal du indgå i en leasingaftale på minimum 12 måneder. Du kan sagtens lave en aftale på mere end 12 måneder, og du har endda også mulighed for en stilstandsperiode, der gør det endnu mere fleksibelt af lease bil. Bilen bliver indregistreret med leasingselskabet som ejer af bilen, og du bliver registreret som bruger af bilen. Herfra er det bare at komme i gang med at bruge din nye bil. Når din leasingaftale udløber bliver bilen afmeldt, og du skal betale den udestående registreringsafgift.