Gode grunde til, hvorfor du skal lease en elbil

SPONSORERET

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan betale sig at få sig en elbil. Der er også et par grunde til ikke at købe, men stedet lease en. Vi fortæller dig alt, hvad du skal vide i denne artikel.

Elbilen vil tage dig med storm

Det kan næsten godt siges bogstaveligt. De nyere elbiler har et hysterisk optræk og det er en fornøjelse at køre i. Mange af os har vel nok fordomme om elbiler, men vi skal nok komme fordommene til livs, og give dig et par råd til hvad du bør gøre.

For mange år siden var elbilerne ikke helt optimale. Der var en del fejl på dem og de kørte ikke særlig langt på en opladning. I dag ser det heldigvis lidt anderledes ud, men ligesom alt andet elektronik, så har elbilerne også en ”udløbsdato”. På nuværende tidspunkt kan det nemlig godt være en smule risikabelt at investere i en elbil. Du taber med stor sandsynlighed penge på den, men bare rolig.

Du bør derfor lease en elbil i stedet. Du kan få meget mere glæde ved en elbil, hvis du leaser den frem for at købe den. Når du leaser en bil generelt, er det den pågældende leasingvirksomhed, som står for bilens service, syn og afgifter. Det eneste du skal, er at passe på den og betale den månedlige ydelse.

Ved leasing af en elbil, er du med til at gøre en kæmpe forskel for miljøet. Du kan finde din leasing bil hos Nellemann Leasing, hvor du kan lease fede biler.

Få gode råd til at passe på miljøet

Når du har anskaffet dig en god økonomisk og miljøvenlig bil bør du også være en del af 1 ton mindre CO2. Det er en organisation, som er med til at få folk til at passe bedre på miljøet.

Det er ganske nemt at gøre en stor forskel. Nu er du jo allerede godt i gang med at gøre en forskel med din elbil. Så kan du blot begynde at gøre det til en vane at passe på miljøet.

1 ton mindre CO2 har en masse gode råd til, hvordan du kan gøre en forskel. Der findes nemlig mange gode artikler om, hvordan vi sparer et ton mindre CO2 om året, som er organisationens mål. Du kan læse meget mere om dette på deres hjemmeside og bliv mere miljøvenlig.

På denne side kan du finde en masse inspirerende artikler om, hvordan du kan gøre for netop at formindske udledningen af CO2. Du bør også prøve at undgå, at bruge din benzinsluger i garagen så meget som muligt, men du må selvfølgelig stadig gerne have den ved siden af elbilen.

En god ting er også at tage cyklen de steder, hvor du har mulighed for det. Er du for doven, kan du eventuelt købe en elcykel ved siden af elbilen, og nej, det er ikke kun for ældre mennesker. De bliver mere og mere moderne på de danske veje.