Hvad er leasing af bil, og er det det rette for dig?

SPONSORERET

 

Dette er sponsoreret indhold 

Uanset om der er tale om en ny bil til en privatperson eller en virksomhed, så vil det selvfølgelig altid være tale om et væsentligt udlæg; ja, i det mindste næsten altid. Der findes nemlig et rigtigt populært alternativ til at købe eller leje biler, og dette er nemlig i stedet at lease bilen. Leasing af bil er nemlig ikke den værste løsning i verden, og kunne faktisk også vise sig at være en rigtig god idé for dig.

 

Der vil oftest være tale en betydeligt billigere løsning med leasing

Nok en af de mest tiltrækkende aspekter ved leasing af bil er den store grad af økonomisk fleksibilitet og frihed, der følger med i aftalen. Her tænkes der naturligvis på den klokkeklare fordel ved ikke at eje køretøjet. Uanset om det drejer sig om leasing af bil eller motorcykel, så slipper du nemlig for størstedelen af de udgifter forbundet med registreringsafgifter – der jo netop er en af de helt store udgifter forbundet med at eje et køretøj. For registreringsafgiften kan i visse tilfælde være så høj som hele 150 procent af bilens egentlige værdi. Når du leaser en bil, så vil du i stedet kunne nøjes med at betale registreringsafgifter under selve leasingperioden – og dette kan vise sig at være en stor økonomisk fordel for både private såvel som virksomheder.

Du vil have mulighed for at skifte bil langt oftere

Rigtig mange danskere elsker at skifte bil, hvilket tidligere har været en temmelig dyr affære. Med leasing er dette nu blevet langt billigere. Du kan nemlig altid vælge at sælge det køretøj du leaser, når leasing-kontrakten udløber, og herefter udskifte den med en rappere model; og fordi du netop ikke hæfter for den samlede registreringsafgift, så undgår du jo netop at tabe en formue på salget. Registreringsafgiften vil jo nemlig begynde at falde fra dag 1, hvilket jo er ensbetydende med økonomisk tab i forbindelse med et eventuelt salg hvis du ejer bilen. Ved leasing af bil er dette et ikke-eksisterende problem, og du vil nu kunne få den nye BMW eller Porsche du altid har drømt om – uden at skulle betale unødvendigt meget for denne luksus; og når du så bliver træt af denne, så kan du jo altid skifte den ud med en anden model.

Du vil kunne undgå de værste økonomiske tab, når du sælger bilen

Før i tiden stod man som bilejer ofte overfor et væsentligt tab, når man skulle sælge ens bil på brugtbilsmarkedet. Dette skyldes nemlig, at man som sælger typisk har et langt mindre indflydelse på salgsbeløbet end køber; og den dagligt faldende registreringsafgift på bilen vil oven i købet være med til at man vil ende med at tabe endnu flere penge i forbindelse med et bilsalg. Leasing af bil fremtræder nu som et endnu mere attraktivt alternativ, idet du jo netop ender med at kunne sælge den leasede bil til den egentlige dagspris uden at skulle bekymre dig om den faldende registreringsudgift. Leasing af bil tager nemlig højde for det automatiske værditab der altid vil opstå i forbindelse med enhver bil, så du aldrig vil blive fanget med skægget i skuffen på den økonomiske front.

 

Du kan altid finde en fleksibel og skræddersyet løsning med leasing

At lease bil fremstår derfor som en seriøs udfordrer til det traditionelle bilmarked, hvor der enten købes eller lejes. Leasing af bil giver dig nemlig ikke blot muligheden for at skifte bil hyppigere, men vil endnu vigtigere kunne spare dig for en hel del penge og ikke mindst ansvar. Derudover kan leasing også i stort omfang skræddersys til dine specifikke behov. Der findes nemlig altid en leasingtype til dit behov og situation.

 

Drag det fulde udbytte af den medfølgende serviceaftale

Ubudne gæster og værkstedsudgifter er typisk aldrig gode nyheder. Hvis du er ved at være godt og grundigt træt af de evige udgifter forbundet ved at eje og vedligeholde din bil, så vil leasing være lige noget for dig. Der findes nemlig næsten ikke noget værre end at skulle punge ud med tusindvis af kroner til mekanikeren, og især midt på måneden. Ved leasing af bil, så kan dette frustrerende element nu helt undgås. Du vil nemlig underskrive en serviceaftale, der netop er med til at dække alle udgifterne forbundet med vedligeholdelse og reparation af enten bilen eller motorcyklen – helt uden at det vil komme til at koste dig ekstra.  En serviceaftale giver dig således langt større ro i sindet, og ikke mindst en langt bedre nattesøvn helt uden økonomiske bekymringer.

 

Leasing: En fantastisk løsning til dig, der ikke ikke kører så meget

Hvis du ikke hører til dem med de helt tunge kørselsbehov, så kan leasing af bil faktisk også vise sig at være den helt ideelle løsning. Du vil nemlig ofte kunne finde en særdeles prisvenlig leasingaftale, der netop vil være langt billigere fordi du jo selvfølgelig ikke vil slide så meget på køretøjet. Det er derfor af afgørende betydning, at du i store træk kan forudse dine forventede kørselsbehov de næste par år ud i fremtiden inden du vælger at lease din næste bil. På denne måde vil du nemlig langt nemmere kunne finde den billigste og bedste leasingaftale.  Du bør i denne forbindelse nu tage et kig hos et godt leasingfirma for at se hvad markedet har at byde på. Prøv f.eks. at se de mange fordele ved leasing af bil hos Agilease, der både kan tilbyde dig fleksible vilkår og ikke mindst en fornuftig bil på et luksuskøretøj.

 

Du vil kunne få et større overblik over dine samlede udgifter

Når du leaser en bil, så vil den månedlige pris – udover serviceaftalen – også omfatter det forventede kilometertaI i hele leasingperioden. Dette betyder derfor, at du får et langt større overblik over de månedlige udgifter forbundet ved at lease køretøjet, idet det hele jo netop er inkluderet i prisen. På denne måde garderer du dig naturligvis blot yderligere med de førnævnte ubehagelige overraskelser; og dette kan man bestemt ikke sige er tilfældet, hvis du ejer bilen.