Ny smartphone giver underholdning på køreturen

SPONSORERET

De nye Samsung Galaxy S9 og Samsung Galaxy S9+ tilbyder en række nye og forbedrede muligheder for at blive underholdt, når man er på farten.

I begyndelsen af 2018 lancerede Samsung en ny serie af smartphones. Det var to nye telefoner i deres Samsung Galaxy-serie. De to nyeste skud på stammen hedder Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+. De nye telefoner kommer med en række nye og forbedrede features, og flere af dem, er gode hvis man keder sig som passager på en køretur.

 

Nemmere opkobling end nogensinde

Glem alt om Jack-stik og den smerte det er at have glemt sådan et. Med Samsung Galaxy S9 er det nemlig blevet nemmere end nogensinde at opkoble til eksterne kilder. Det kan være anlæg, skærme eller andre trådløse opkoblingsmuligheder i bilen.

Samsung Galaxy S9 kobler nemt op på bilens Bluetoothanlæg, og så kan man høre al den musik hjertet begærer, uden at skulle tænke på den begrænsning det er, at have en ledning siddende i telefonen hele tiden.

Samsung Galaxy S9 og S9+ kan også nemt koble op til eksterne skærme i bilen. Tidligere har man altid skulle have mapper med DVD’er og serier med på køreturen, men hvis man har en skærm, der kan enten castes eller kobles til på anden vis, så kan man lade disse blive hjemme. På den måde kan børnene bruge de streamingtjenester, som de alligevel bruger i hverdagen.

Du skal dog passe på med at bruge telefonen for meget, da det kan ende med et klip i kørekort.

 

Et nytænkt kamera

Livet på passagersædet er ikke altid lige spændende. Men det kan det nu blive, hvis man er en kreativ sjæl. På Samsung Galaxy S9 og S9+ har Samsung nemlig nytænkt kameraet og dets funktioner. Teknologien er baseret på det menneskelige øje, og det skulle altså give nogle helt unikke billedmuligheder.

For eksempel, så er begge kameraer opgraderet væsentligt. Derudover så har de givet brugere mulighed for at optage videoer i super-slowmotion. Med denne funktion tændt tager kameraet 960 billeder i sekundet, og man får nogle sjove film ud af det, hvor man kan nærstudere alle detaljer på sin vej.

Så virker det også som om, at Samsung har fået lidt inspiration fra Snapchat. Snapchat er kendt for deres mange filtre, som brugerne kan sætte på deres ansigter, og på den måde tage sjove billeder. Det kan man ny også med en Samsung Galaxy S9 i hånden. Her kan brugere nemlig lave deres egne personlige emojis, hvor deres eget ansigt indgår.

 

Fuldt fokus på vejen

Selvom en ny telefon frister brugere til at bruge den hele tiden, så er det en dårlig ide. Det viser sig nemlig, at hvert tredje trafikuheld med dødsfald til følge skyldes uopmærksomhed fra førerens af bilens side. Og en af grundende hertil, er brug af mobiltelefoner under kørslen. Distraktioner kan være meget mere end blot mobiltelefoner, men det er en stor del af det, der optager os, når vi kører bil. Her skal du også huske at være opmærksom i trafikken, så du ikke får fartbøder eller skal have fornyelse af kørekort hvis der sker noget rigtig slemt.

Så selvom man er glad for sin nye Samsung Galaxy S9, så skal den altså blive i lommen eller mobilholderen, når man kører bil, ligesom alle andre telefoner også skal.