Sådan kan du nemt og simpelt renovere din garage

SPONSORERET

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have en flot ny garage, som støder til dit hjem, så er der mange måder at komme i mål med renoveringen på. Der er muligheder for, for eksempel, opbevaringsløsninger, nye vægge og smukke paneler til væggene, og vil du gerne have en mere luksuriøs garage, så kan du altid lægge gulv i den halvdel, som du bruger mest. Har du dog behov for, at gulvet i din garage bliver opfrisket, så kan du altid kontakte en god gulvlægger til en afhøvling af gulv. Så kan du få den garage, som du går og drømmer om.

Læg gulv i den del, hvor du står mest

For mange er en garage blot den del af huset, hvor der bliver opbevaret biler og cykler. Dette behøver dog ikke være tilfældet. Det kan være nemt og skønt at have et sted i garagen, hvor der er plads til værktøj og andet grej, som skal bruges til bilen lige ved hånden, og her kan det være en god ide, at du lægger et godt gulv, så du ikke får ondt i ryggen af at stå for længe. Der findes mange forskellige tilbud, som du kan benytte dig af, men du kan også bruge et gammelt gulv, som du så får slebet ned, så det fremstår som nyt. Her er det kun din fantasi, som sætter grænser.

Hvis du desuden har en gammel bil i din gamle garage, så kan du med fordel overveje om det er på tidspunkt at skrotte bilen og derimod indløse en skrotpræmie for bilen – du kan følge linket og få styr på reglerne.

Brug dine vægge

Er din garage stor nok til, at der er plads til vægge, så er det en god ide, at du sørger for at bruge dem. Dette kan virke banalt og logisk, men der er meget plads til opbevaring at hente, og det kan her være en god ide, at du får skabt en masse hyldeplads. Dette kan du gøre ved selv at bygge en stor og flot reol, som du kan tilkoble til din væg, eller du kan finde smukke reoler udefra. Uanset, så er det dog en god ide, at du overvejer dine muligheder for opbevaring.

Farve og lys

Det kan være nemt at tro, at farve og lys kun hører til i huset, og at garagen skal forblive i mørke. Dette kan dog ikke komme længere fra sandheden, og derfor er det en god ide, at du overvejer, hvordan du kan gøre din garage lys og flot med god farver, så du har lyst til at være derude. Her kan det hjælpe med en installation af et vindue eller måske male væggene i garagen hvide. Så gør du noget godt for din garage.