Skorstensgaard lancerer webshop med dæk til helt skarpe priser

SPONSORERET

Dette indhold er sponsoreret

Den landsdækkende værkstedskæde har netop sat en stor online-portal i søen, hvor kunderne selv kan vælge nye sommer-, vinter- eller helårsdæk inklusive montering og afbalancering.

De fleste bilejere er godt klar over, at det giver god mening at køre med bildæk, der er afstemt efter årstiden. Altså at man ruller rundt på mønstrede vinterdæk i det kølige halvår, mens det giver bedst mening at nøjes med sommerdækkene i periode fra 1. april til 1. november.

Nu har værkstedskæden Skorstensgaard, som med sine 25 afdelinger for længst er blevet landsdækkende, lanceret en webshop på sin hjemmeside, hvor det er nemt, overskueligt og ikke mindst billigt at investere i nye dæk til sit køretøj.

Udbuddet af dæk varierer naturligvis alt efter, hvad leverandørerne har på lager, men der er altid op imod 1500 forskellige typer at vælge imellem – og dermed vil stort set alle bilejere kunne få dæk, der passer til netop deres bil.

Dermed kan kunderne i ro og mag hjemme ved skærmen gå på jagt efter nye bildæk. Skorstensgaard-kæden tilbyder på den nye webshop produkter fra anerkendte mærker som Bridgestone, Continental, Firestone, Michelin og Sava.

Som en ekstra bonus er kunderne endvidere sikret tre års garanti på de nye dæk, hvis de bliver bestilt online via webshoppen.

 

Man skal selv finde størrelsen

Det eneste, som man som kunde skal have noteret sig, inden man bestiller, er størrelsen på de dæk, som man har behov for. Her er det nemmeste at tage et nærmere kig på de nuværende dæk, idet størrelsen typisk står med ganske stor skrift på siden af dækket.

Man kan naturligvis altid få hjælp til at finde dækstørrelsen på det lokale Skorstensgaard-værksted – og når nummeret er noteret, så er det nemt at fuldføre bestillingen. Har man eksempelvis en Renault Clio IV med 16 tommer hjul, så er dækstørrelsen som udgangspunkt 195/55 R16 87.

Det er jo en masse tal – men det er faktisk ret vigtigt, at man bruger de rigtige tal og koder.

Første nummer betyder, at bredden på dækket er 195 millimeter, mens de 55 angiver dækkets højde i procent i forhold til dækkets bredde. Forkortelsen R betyder radial-dæk mens tallet 16 angiver fælgens diameter. Det sidste tal angiver et særligt load-index, som handler om den maksimalt tilladte vægt per dæk.

 

Vinter-, sommer- eller helårsdæk

Det er dog kun de første tre tal, som skal bruges på webshoppen – og taster vi eksempelvis 195, 55 og 16 ind, så resulterer det i godt en snes forskellige valgmuligheder.

Herefter er det så et spørgsmål om, om man er til eksempelvis Michelin, Continental eller Pirelli – eller noget helt fjerde. Et af de vigtige parametre er naturligvis, om det skal være et sommer-, vinter- eller helårsdæk.

Så snart vejtemperatuen er under syv graders varme, så anbefales det at køre med vinterdæk – men et alternativt hertil kan naturligvis være helårsdæk, der åbenlyst nok parkerer sig lidt mellem to biler. Mange bilejere, som ikke har det store kørselsbehov, vælger af økonomiske grunde at nøjes med et sæt helårsdæk.

Når resultaterne dukker op på webshoppen er det vigtigt, at man lige noterer sig det lille ikon, der ved hver biltype figurerer i øverste højre hjørne. En skinnende sol er lig med sommerdæk mens en iskrystal indikerer vinterdæk. Hvis begge ikoner optræder, så er der tale om et helårsdæk.

Det er også væsentligt at notere sig, at prisen er inklusive både montering, moms og afbalancering.