Smart elektronik tilbehør til din bil

SPONSORERET

Dette indhold er sponsoreret 

Det er efterhånden muligt at få meget fedt ekstraudstyr til bilen, men der mangler ofte alt det rigtige udstyr til din elektronik. Smartphones og tablets er efterhånden trofaste følgesvende for de fleste, og det ændrer sig ikke, blot fordi du sætter dig ind i din bil. Læs videre her, og få en oversigt over det smarteste tilbehør til din elektronik, som du bør have i bilen. Ved du ikke hvor du skal finde dit tilbehør til bilen, så tjek www.panzerscreen.dk, hvor du kan finde en masse fedt tilbehør til al din elektronik. 

Holder til telefonen 

Er du også en af dem, som bruger din smartphone som GPS, når du skal finde rundt på vejene? Det fungerer oftest super godt, men det er vigtigt at have en holder til telefonen, så du ikke skal sidde og rode med den, og kigge for meget væk fra vejen. Det er faktisk lovpligtigt at have telefonen fastmonteret, hvis du vil benytte dig af den under kørsel, så find en god holder som du synes passer til din bil, og giv den så gas med GPS, musik, og måske et telefonopkald i ny og næ, på sikker vis. Der findes blandt andet magnetiske holdere til din telefon, som placeres i ventilationen på instrumentbrættet, og som giver et stilrent og fint look. Du kan også vælge en holder med sugekop, som du kan sætte i vinduet eller på instrumentbrættet. Nogle foretrækker placeringen i vinduet, da du så slipper for at tage øjnene for meget af vejen. 

Oplader 

Der er ikke noget værre end at være godt på vej til din destination, med telefonen som GPS i holderen og fuld gang i musikken, for så at opdage, at telefonen selvfølgelig er ved at løbe tør for strøm. Sørg for at have en oplader eller to i bilen, så både du og dine passagerer, kan få opladet jeres telefoner på køreturen. Du kan finde opladere som passer i et USB-stik, eller vælge en der passer i 12v stikket i bilen. Du kan også vælge kabler med ekstra længde, så du ikke er bundet af en for kort oplader, som eksempelvis ikke kan nå over til en eventuel mobilholder i vinduet. Med et par gode ladere til telefonen, er du sikret en god køretur, uden problemer med døde telefoner. 

Læs om hastighed med trailer via linket!

Tilbehør til bagsædet 

Har du ofte børn på bagsædet, eller planlægger du bare en lang roadtrip med vennerne, kan det være en super god tilføjelse med et par holdere til tablets på bagsæderne. De smarte holdere gør det nemt og komfortabelt at se serier og film eller spille spil på bagsædet. Holderne gør at du slipper for at sørge for at ungerne ikke taber deres tablet på bagsædet hvor du ikke kan komme til, og gør at de ikke behøver sidde med bøjede hoveder i dårlige stillinger, når de skal bruge deres tablet. Med de smarte holdere, er du sikret underholdning til børnene, og dermed en mere rolig og afslappet tur for dig på forsædet.