Top 3 oversete bilferie destinationer i Europa

SPONSORERET

En af danskernes foretrukne ferieformer, når de leder efter billige rejser er kør-selv-ferie. Det er en nem ferieform, der giver en kæmpe frihed og mulighed for at få masser af oplevelser, når man er ude på eventyr. Normalt går turen for danskerne til enten Italien, Spanien, Frankrig eller Kroatien, men faktisk er der rigtig mange steder på det europæiske kontinent, der er overset af de fleste danskere. I denne artikel kigger vi derfor på destinationer, der helt sikkert er værd at køre efter. Det er samtidigt destinationer, der ikke er overrendt af skandinaviske turister, så man ikke føler, at man er rejst ned til en skandinavisk koloni i Sydeuropa. Læs med og find inspiration til, hvor du måske skal tage hen på næste kør-selv-ferie. En god idé kan være at planlægge turen hjemmefra

#3 – Normandiet og Bretagne – tag på et historisk og kulinarisk eventyr

Nummer tre på denne liste er de franske regioner Normandiet og Bretagne. For når danskerne besøger Frankrig, så er det som regel byer som Paris og Nice, de besøger, men faktisk har Frankrig meget mere at byde på. Specielt hvis man er historisk eller gastronomisk interesseret er de to nordlige regioner i det franske sommerland et fantastisk sted at opholde sig om sommeren. Derudover tager det heller ikke nær så lang tid at køre til Normandiet, som det gør at køre til den franske riviera. Regionerne er fyldt med fantastiske og storslåede oplevelser for hele familien. 

#2 – Nordkap – det store nordiske eventyr

Man kan selvfølgelig også vælge at køre nord på i sin sommerferie, hvis man mere er til det. Flere og flere er begyndt at have Norge og i særdeleshed det nordligste punkt, Nordkap, som en destination for deres kør-selv-ferie. På den måde kan man gå på opdagelse i den nordiske natur og se vores nabolands  storslåede natur.

#1 – Slovenien – den lille grønne perle mellem Kroatien og Italien

Natur kan du dog også få nok af, hvis du besøger det lille land du kører igennem, hvis du har været på bilferie i Italien. Slovenien er nemlig for de fleste mennesker bare et transitland og et de aldrig rigtigt besøger, hvilket er en skam. For landet er med sine to mio. indbyggere, fantastiske natur og et charmerende byliv et fantastisk sted at holde ferie. Landet har 42 kilometer kystlinje, så du kan faktisk nå at spise morgenmad i Slovenien, frokost i Kroatien og aftensmad i Italien på en dag, da alle tre lande er så tæt på hinanden.