Vil du køre grønt? Kør Tesla

SPONSORERET

I disse år er der en grøn bølge, der skyller ind over landet. Der er mange gode grønne tiltag, og vi oplever et øget fokus på at tænke grønt i hverdagen og vælge de gode løsninger for miljøet. Der er mange parametre, man som privatperson kan skrue op og ned for, når det kommer til at tage hensyn til miljøet, og en af de store poster er bilen. Kan du undlade at bruge benzin og diesel på din daglige vej til arbejde, kan du mindske dit CO2-udslip betragteligt.

Tesla – en populær el-bil

Hvis du gerne vil køre grønt, men du stadig gerne vil køre med stil, så kan det være en Tesla, du skal have fat i. Firmaet har skabt sig noget af et navn, og er utrolig innovative, når det kommer til grøn energi. Med en Tesla, er det ikke kun det miljøvenlige, du udstråler, det er også kvalitet. På den måde er det en el-bil, der ikke går på kompromis, når det kommer til smarte løsninger og et skarpt udseende. Du kan også læse om grøn ejerafgift ved at følge linket.

Mange muligheder for gnidningsfri el-kørsel

I Danmark har nogle forbrugere tidligere overvejet, om en el-bil var sagen, da mulighederne for opladning har været forholdsvis begrænsede. Det er heldigvis sådan, at den mere miljøbevidste bilejer, der kører på el, nu kan få ladet sin bil langt flere steder i landet. De flere lademuligheder er med til at gøre det lettere at være ejer af en el-bil, og det kan da også være en af grundene til, at populariteten er steget inden for den sidste årrække. Der er derfor mange gode grunde til at vælge at hoppe med på den grønne bølge og være mere miljøbevidst, når det kommer til sit køretøj – dette er både ved køb, men også leasing herunder privatleasing. Det kan i den forbindelse være svært at vælge, hvilken model man skal have. For mange kan det være en drøm at køre i en Tesla, og da prisklassen er i den høje ende, forbliver det ofte en drøm, men en Tesla kan være inden for rækkevidde, hvis du leaser den. Se mere her.