De stærkeste forhandlere af trailere

SPONSORERET

En trailer eller anhængertræk, er for mange et uundværligt værktøj, når større og mindre ting skal flyttes. Har du bil samt monteret et anhængertræk, er det næste skridt at finde den trailer som passer til dit behov. En trailer er dog ikke bare en trailer,  der er mange forskellige typer som kan variere i størrelse og vægt. 

De største trailere er oplagte til at transportere større møbler, hjælpe ved mindre flytninger eller lignende. Mindre trailere er ofte et udmærket valg, hvis behovet blot et til genbrugspladsen eller flytning af mindre genstande. Vær dog særlig opmærksom på at jo større traileren er, jo større er kravene for bilens vægt og størrelse.

Hos Tjekbil.dk giver vi dig et overblik over seks af de mest populære forhandlere inden for trailere.

Læs også om fartgrænser med trailer her!

Kronjyllands Camping & Marine Center a/s

Firmaet Kronjyllands Camping & Marine Center a/s har eksisteret siden 1966, hvor firmaet specialiserede sig i salg af særligt campingvogne og sidenhen autocampere. I dag forhandler Randers-firmaet  også både nye og brugte trailere. Særligt af trailer mærket Brenderup og har især fokus på Hus- og have trailere samt mindre erhvervstrailere. Hos Kronjyllands Camping & Marine Center a/s, kan du således købe trailere i størrelsen og vægtklassen på alt mellem 500 til 2.000 kg. i totalvægt (læsset anhænger).

Foruden de traditionelle trailere forhandler de også hestetrailere, anhængere med dobbelt aluræling, flere typer af lukkede trailere og meget mere. Dernæst, sælger de også udstyr og har et bredt udvalg af reservedele så de hurtigt kan hjælpe trailer-kunder videre – Hvilket vi hos Tjekbil særligt sætter pris på. Dernæst, har de også muligheden for at bestille brenderup trailer reservedele ud fra stelnummer eller nummerplade nummeret. Finder du en trailer hos Kronjyllands Camping & marine Center A/S så er virksomheden også nummerplade operatør, så i løbet af 20 minutter kan traileren stå klar til at køre samt tages i brug.

Trods mere end 7.000 m2 plads, valgte Kronjyllands Camping & Marine Center a/s i 2002 at flytte til større adresse, da den nye ejer Niels Mortensen vurderede, at de gamle ikke var store nok til at huse de mange trailere, campingvogne og autocampere. Den nye adresse som i dag kan besøges på firmaets adresse i Randers på Grenåvej 29. Her huser de store udstillingslokaler samt et stort moderne værksted til reparation og service på trailere og campingvogne.

Værkstedet består af 6 lifte med 8 mekanikere, som har stor erfaring indenfor reparation af trailere og kan bl.a. skifte bundplade, udbedre karosseriskader og efterse hjul, lejer og bremser. Åbningstiderne for købere af blandt andet trailere, er i hverdagene  mellem 10-17, eller i weekenden mellem 10-16.

I bestræbelserne på at yde så god og en professionel service som muligt, er der altid gode muligheder og hjælp at hente fra Kronjyllands Camping & Marine Center a/s service værksted, ligesom at du som kunde også har gode klagemuligheder. Dernæst, yder virksomheden også 3 års garanti på deres bestseller hobbytrailer Brenderup 1205, som både fås med og uden tip, en model med ekstra høje sider og valg mellem 500 kg og 750 kg totalvægt. Firmaet er blevet belønnet med 4,7 stjerner ud af de maksimale 5, hvilket bevidner den gode service og tilfredshed hos kunderne.

Jysk Caravan Center

Da Jysk Caravan Center i 2012 overtog Trailer Center Nord, betød sammenlægningen blandt andet, at de i Jysk Caravan Centers lokaler i Støvring, pludseligt fik et bredt udvalg af trailere i forskellige størrelser.

Hos Jysk Caravan Center kan du derfor købe forskellige trailere til både privat- og erhvervsbrug. Det største udvalg fås i mærket Brenderup trailere, hvor de dog også forhandler Mustang Amigo trailer. De forskellige typer af trailere fås med både to og fire hjul, med en læsset maks vægt på mellem 500 til 2.000 kilo.

Der findes både åbne og lukkede modeller, hvoraf de lukkede giver dig mulighed for at låse din trailer af, så du trygt kan forlade den, uden først at tømme traileren. Det brede udvalg hos Jysk Caravan Center gør også, at du ofte kan finde en trailer til en god tilbudspris.

Foruden trailere, kan du hos Jysk Caravan Center ligeledes finde reservedele til din trailer særligt tilbyder de samtlige gængse reservedele til Brenderup Trailere. Er du i tvivl om de har netop de reservedele du mangler, er du altid velkommen til at kontakte dem gennem deres hjemmeside, på telefon, eller på deres adresse i Støvring på Juelstrupparken 26. Her kan du også læse nærmere om mulighederne og priserne for at få din trailer eller campingvogn opbevaret enten indendørs eller udendørs, hvor din trailer kan stå i sikkerhed året rundt.

Jysk Caravan Center har online fået rigtige fine bedømmelser, med en samlet tilfredshedsvurdering på 4,5 ud af de maksimale 5.

DNTH Trailer

DNTH Trailer er et mindre firma på Fyn, som har specialiseret sig i salg af vejledning af trailere – særligt af mærket Neptun. Firmaet har eksisteret siden 1989, hvor det blev etableret i Odense, hvor det lagde indtil 2011, hvor DNTH Trailers lokaler blev flyttet til Trunderupsvej 1H i Haarby.

DNTH Trailer blev i 2017 overtaget af Michael Østergaard, der i dag ejer firmaet. Hos DNTH Trailer forhandler de flere typer af trailere, såsom mindre hus- & have-trailere, bådtrailere, motorcykel & ATV-trailere, auto & Maskintrailere samt ikke mindst erhvervs- & ladtrailere. De fleste af mærket Neptun, hvor enkelte andre mærker også forhandles fra tid til anden. 

Foruden trailere sælger DNTH Trailer også et bredt sortiment af tilbehør og ekstraudstyr til trailerne, såsom presenning, næsehjul, gitter og mindre reservedele til de mange typer af trailere. Meget af dette ekstraudstyr kan dog også købes som en pakkeløsning, hvilket vil kunne give dig en mindre eller større besparelse på den samlede pris.

På deres hjemmeside www.dnth.dk kan du ligeledes finde alverdens informationer og knowhows  om det at eje en trailer. Herunder brugervedledning, informationer om de forskellige elstik til trailerne, samt info og priser om vægtafgifter, nummerplader og meget mere. Alt samme relevant og nyttig viden for dig der enten ejer eller ønsker at eje en trailer.

På adressen i Haarby er du naturligvis også altid velkommen til at komme forbi og se på traileren, ligesom at du kan ringe til butikken, hvis du har spørgsmål i forhold til din trailer. Åbningstider for DNTH Trailer er man-ons (09:00 – 16:30), torsdag (09:00 – 18:00) og fredag (09:00 – 15:30) fra april til og med slutningen af oktober. På andmeldersiden Trustpilot ytrer tidligere kunder hos DNTH Trailer stor tilfredshed med den service de har fået, hvor firmaet scorer 4 ud af de maksimale 5 på kundernes tilfredshed.

Prof-Shoppen – Din trailerpartner

Prof-shoppen – Din Trailerpartner er et nyere firma der blev etableret i 2009 af Alexander Rahbæk Kristoffersen, men som på bare få år har opnået stor succes. Fire år i streg er Prof-shoppen således blevet kåret som årets forhandler af Brenderup trailere, hvor firmaet også forhandler andre mærker så som Saris og Woodford.

Hos Prof-shoppen finder du således Danmarks største on-line udvalg af Brenderup trailere, såvel som et bredt udvalg af andre type trailere og ekstraudstyr til både hus & have-trailere, erhvervstrailere, bådtrailere, hestetrailere og meget mere. Dernæst, tilbyder virksomheden også landets største online udvalg af trailere til private og erhverv. Virksomheden tilbyder som sagt trailere i forskellige størrelser til forskellige formål, i forskellige økonomiske prisklasser, så der er en trailer til ethvert tænkeligt behov.

Prof-shoppen har i dag fem fysiske afdelinger i både Jylland såvel som på Fyn og Sjælland, hvortil de tilbyder fri fragt, hurtig levering, landsdækkende garanti samt ikke mindst prismatch på alle produkter.  Her kan du også benytte dig af butikkens showroom, værksted eller store lager som bugner af et stort sortiment indenfor trailere.  Foruden trailere og ekstraudstyr, kan du her også finde diverse øvrige produkter til bilen og haven, såsom havemaskiner, tagbokse, cykelstativer og meget mere.

Adresser og åbningstider for de forskellige afdelinger i Esbjerg, Viby J., Randers, Ringsted og Nørre Aaby kan findes på deres hjemmeside www.prof-shoppen.dk. Du kan også læse om de mange gode råd, tilbud mm. der er relevante for dig der overvejer at købe trailer. Dernæst, kan du naturligvis også bestille både trailer og ekstraudstyr.

Køber man trailere hos Prof-Shoppen får man professionel vejledning og service. Deres værksteder står altid klar til at klargøre og indregistrere din trailer. Hos Prof-shoppen får kunderne også kompetent rådgivning både på nettet, kundeservice eller i deres mange showrooms. Prof-shoppen er kvalificeret som årets forhandler af Brenderuptrailere. Dernæst, har de også en e-mærket certificeret score på hele 9,3 (ud af 10) i samlet bedømmelse.

Herning Trailer- og Bådcenter

Hvis du står og mangler enten påhæng til din bil eller udstyr til din båd, kan dette helt klart findes hos Herning Trailer- og Bådcenter.  HBT specialisere sig indenfor alt til både og bil trailere. Centeret er beliggende i det midtjyske og har et kæmpe sortiment. De tilbyder også det bedste udstyr til både.

Du finder også et udvalg indenfor nye og brugte både som man kan se i deres inden- og udendørs udstilling. Centerets åbningstider er 8.30 – 17.30 alle hverdage samt lørdag fra 9.00 – 13.00. HBT tilbyder muligheden for at gøre et godt køb samt professionel rådgivning og vejledning. 

HBT forhandler et kæmpe udvalg af både og motorer fra Mercury, Quicksilver Activ, Baylinder sportsbåde med mere. Du vil helt klart finde en båd som passer til din smag og dit behov. HBT forhandler også diverse bil trailere såsom fritidstrailere, erhvervstrailere og cargolinere fra Brenderup.

Dernæst, forhandler de også bådtrailere samt bådudstyr såsom fiskegrej, flydedragte og redningsveste som skal være på en båd. Står du derimod og skal have udført en reparation af din båd. Ejer HBT også et autoriseret værksted for både med Mercury, Mercruiser og Verado motorer. Dette er altså en center, som skal besøges, hvis man har en interesse for både. 

Hos HBT stræber de efter at skabe de bedste kundeoplevelser. HBT har stort fokus på at skabe optimale og skræddersyede løsninger for deres kunder. Centeret har endvidere et kæmpe sortiment og forhandler alt inden for bådtilbehør og trailere. På Google har HBT fået 4 ud af 5 stjerner. Her roses de blandt andet for deres kompetente og hurtige betjening, samt deres varierede sortiment. HBT har skabt en loyal kundebase med deres professionalisme, faglighed og professionelle kundeservice.

Nordic Trailer

Som professionel vognmand er vigtigheden for god kvalitet i top. Dette gælder både i forhold til lastbilen samt udstyr såsom trailere og andre typer af påhæng. Professionalisme og god kundeservice er noget du vil opleve hos Nordic Trailer. Nordic Trailer er en mindre virksomhed, som blev etableret i 1990.

Virksomheden som er beliggende i Brabrand har speciale i at udvikle og producere unikke løsninger til vognmænd og deres lastbiler. De producerer skræddersyet tilbehør til lastbiler som blandt andet sættevogne, anhængere, kærrer og meget andet. Nordic Trailer stræber efter at gøre den professionelle vognkørsel nemmere og mere innovativt. Dette kan særligt ses i deres designs som kun fantasien sætter grænser for. 

Virksomheden har et stort sortiment, da de netop stræber efter at skabe unikke løsninger til vognmænds individuelle behov. Det du som vognmand står og mangler, kan du helt klart finde hos Nordic Trailer. De tilbyder for det første flere forskellige trailertyper. Både trailere til medbringertrucks, maskintrailere og blokvogne.

Derudover tilbyder de innovative løsninger fra Nordic, HDR, Heiwo og Steelbro. Uanset hvad du kører med, kan Nordic Trailer finde en løsning i høj kvalitet. Da de skræddersyer deres produktioner til kundens individuelle behov.  Nordic Trailer tilbyder også isolerede køl- og fryseopbygninger fra den hollandske leverandør Heiwo som især er kendt for kvaliteten. 

Nordic Trailer stræber efter at skabe unikke og positive kundeoplevelser gennem personlig kontakt. Ved at kontakte deres kundeservice, booker du et personligt møde hvor i sammen finder den perfekte løsning til dine mangler. Nordic Trailer har netop skabt en loyal kundebase på baggrund af den personlige kontakt, hvilket især ses i deres anmeldelser. På virksomhedens Facebookside scorer de nemlig 5 ud af 5 stjerner. De roses blandt andet for deres professionelle service og kundekontakt samt, at de overholder alle aftaler. Nordic Trailer er altså en lille og pålidelig virksomhed, som sætter deres kunders behov først.