Derfor skal du skrotte din gamle benzinsluger

SPONSORERET

Dette indhold er sponsoreret

Vi køber biler som aldrig før i Danmark. Aldrig før har der været så mange biler på vejene, som i dag. Det gælder både nye biler, men salget af brugte biler er også stabilt stigende og har været det i mange år. Dog er der også rigtig mange danskere, der lægger inde med nogle gamle spøgelser i form af biler fra det sidste årtusind – og en del af dem går og overvejer, hvorvidt de skal skrotte bilen eller vente en sæson. I denne artikel kigger vi på, hvorfor du bør overveje at skrotte den gamle benzinsluger og købe en ny og miljørigtig bil. For på længere sigt er det helt sikkert en god idé at skrotte bilen og hente skrotpræmien – både for din egen og for klimaets skyld. Skal du skrotte din bil, så kan semos.dk være behjælpelig i forbindelse med afhentning af bilen. Læs med i artiklen her og bliv klogere på, hvorfor du skal overveje at skille dig af med din gamle bil og anskaffe dig en ny og mere miljørigtig model.

Få skrotpræmien og undgå større reparationer

Først og fremmest er det jo en dyr post i privatbudgettet at have en bil. Der er mange forskellige omkostninger forbundet med at være bilejer, og det kan godt være en hård post at have på budgettet, hvis man vil have lidt ekstra på kistebunden ved månedens slutning. Der er både reparationer, der kan være dyre, men ellers er der jo også forsikringer, brændstof, grønejerafgift og andre omkostninger forbundet med at være bilejer i Danmark i 2020. Derfor kan det være en rigtig god idé at skille sig af med bilen. Foruden de store månedlige besparelser på bilen, så findes nemlig også en skrotpræmie på bilen på 2.200 kr., som man får i hånden, når man afleverer bilen hos en godkendt autoophugger.

Køb en mere miljøvenlig bil, der samtidigt sparer mange dig penge

Når du er af med din gamle benzinsluger, men måske alligevel har brug for en bil, så anbefales det, at du anskaffer dig en miljøvenlig bil, der på sigt kan spare dig mange penge. Først og fremmest fordi nyere biler holder meget mindre på værksted med kritiske fejl, end gamle biler gør – og så er de nyeste motorer og teknologier meget mindre udledende. Det betyder, at du skal betale mindre i grøn ejerafgift, og hvis du vælger en el-bil kan du endda tage brændstofudgifterne over din el-regning, hver eneste måned. Derfor bør du overveje at købe en ny og mere miljørigtig bil.