Tre must-haves til din bådtrailer

SPONSORERET

Ejer du også en båd og er begyndt at glæde dig til de mange ture du har foran dig, nu hvor vi nærmer os lysere tider? Det er der i hvert fald mange der gør. Vinteren har været lang og hård, og med en tid fyldt med Covid-19 er trangen til at komme endnu større end nogensinde. Tiden derhjemme er perfekt til så småt at planlægge de mange bådture du har foran dig. Men inden du kan bevæge dig ud i havet er der nogle ting du bør overveje i forbindelse med transporten af din båd. Når du skal fragte din båd, vil der være nogle udstyr til bådtraileren du ikke vil være foruden. 

Trailerspil 

For at komme sikkert frem, er det vigtigt at spænde båden godt fast på traileren og dertil at overholde fartgrænser for trailer. Hertil kan du benytte dig af en række forskellige trailerspil. Du kan typisk både købe manuelle men også automatiske. Hvis du vælger automatiske kan du styre dem med en fjernbetjening så arbejdet nærmest gøres af sig selv. Hvis du derimod ikke stoler på teknikken er der også andre løsninger i form af manuelle spil, som du selv skal sætte på. Derudover har mange udbydere også udvalg i form af styrke og ydelse. Nogle spil er altså stærkere end andre. Der findes altså et hav af udvalg, og du kan dermed vælge præcis det der matcher dine behov. Undersøg de forskellige udbydere på nettet.  

Sideruller til bådtrailer

Et andet must-have af udstyr til din bådtrailer er sideruller. Igen tilbyder de fleste udbydere mange forskellige typer af sideruller – både størrelse og materiale kan variere. Det er vigtigt, at du får valgt de rigtige sideruller til din bådtrailer, således at din båd ikke ligger skæv og tager skade. Sideruller benyttes til at transportere din båd op og ned ad traileren, og er derfor en enorm hjælp – specielt da en båd er tung og ofte ikke særlig medgørlig uden for vandet. Få derfor først en rådgivning eller informér dig grundigt i forhold til hvilke sideruller der passer til din båd og trailer.

Læs om chiptuning via linket.

Tilbehør i form af lygter  

Der findes en masse smarte udstyr til bådtraileren som du med fordel bør undersøge. Én af disse, og også den sidste der nævnes her er lygter. Ligesom når du har cykler eller en almindelig trailer på din bil, skal du have lygter omme bagved. Det samme gælder også for bådtrailere. Sørg derfor for at få købt et kabelsæt med lygter så du ikke pludselig står og ikke kan komme afsted på din tur.